25 / 04 / 2024

DAP Yapı projeleriyle Kartal ve Pendik'i şaha kaldıracak!

DAP Yapı projeleriyle Kartal ve Pendik'i şaha kaldıracak!

Burgu, Dalga, Tango Kule gibi eşsiz eserleri Maltepe'ye kazandıran DAP Yapı, şimdi de istMarina ve Polisan arazisine yapacağı yeni projelerle Kartal'ı ve Pendik'i şaha kaldıracak.



Markalı projelerin bir biri ardına sıralandığı Kartal, Pendik ve Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. Burgu, Dalga, Tango Kule gibi eşsiz eserleri Maltepe'ye kazandıran DAP Yapı, şimdi de istMarina ve Polisan arazisine yapacağı yeni projelerle Kartal'ı ve Pendik'i şaha kaldıracak.


İstanbul'un Anadolu Yakası'nda markalı projelerin sıralandığı Kartal, Pendik ve Maltepe, yatırımcının iştahını kabartıyor. Metrobüs, metro ve Anadoluray'la kolaylaşan ulaşım beyaz yakalıların konut satın alma talebini tetikliyor. Son 5 yılda yüzde 200'den fazla artan emlak fiyatları, keyifli ve kazançlı bir hayatı müjdeliyor. 


Adını dünyaya duyurdu 

İnşaat sektöründe Türkiye'nin adını dünyaya duyuran önemli yatırımlara imza atan DAP Yapı da bölgeyi bir çok yatırımcıdan önce keşfedenlerden. Burgu Kule, Vazo Kule, Tango Kule gibi dünyada eşine az rastlanır projeleri Maltepe'ye kazandıran DAP, Kartal'a ve Pendik'e de göz kırptı. 


Ses getiren projelere imza atan DAP Yapı, Polisan Holding A.Ş. iştiraki, Polisan Yapı mülkiyetinde olan Pendik/İstanbul'da yer alan konut ve ticari imarlı takribi 175 bin metrekare arazisinin kat karşılığı inşaatına da hazırlanıyor. Ziya Yılmaz, İstMarina'da elde ettikleri başarıyı Pendik'te sürdürmek istediklerini söyledi ve ekledi: "Sırtını havalimanına dayamış, önünde deniz olan çok kıymetli bir lokasyon. Oraya küçük bir şehir kurmak istiyoruz. İçinde otel, rezidans, konut ve ofis olan, 3 bin ünite civarında bir konsept düşünüyoruz. Alışveriş caddeleri yapacağız. Projenin içinden direkt havaalanına bağlayan özel bir yol geçireceğiz. Ve üniversite kurma düşüncemiz var. T.5 milyar TL'lik bir yatırım planlıyoruz."


Fiyatlar ikiye katlanacak 

KARTAL'da inşa ettiği, İstMarina projesinin satış başarısı ve aldığı dünya çapındaki ödüllerle gururlandıklarını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, şöyle devam etti: "İstMarina konumu itibariyle çok değerli bir alanda yer alıyor. KartalMaltepe hattında edinilen gayrimenkullerin değerleneceğini ve önümüzdeki 7-8 yıl içerisinde katlanarak artacağını öngörüyoruz. İstMarina'nın önünde yer alan marina alanı devreye girdiğinde fiyatların ikiye katlanacağına hep birlikte şahit olacağız." 


Bölgeye talih kuşu kondu

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz, "Kartal, Pendik ve Maltepe bölgesine yapılan yatırımların, bölgede edinilen gayrimenkullerin değerini yükselteceği muhakkaktır. Bölgeye adeta talih kuşu kondu" dedi. Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: "Keyifli bir hayatın tüm kriterleri bir araya toplandı. Yeşil alanlı, otoparklı, balkonlu-bahçeli modern binalar, şehrin stresinden uzak kalmak isteyenleri çekti. En önemlisi, gayrimenkulünüz değerlendi." 


İz bırakan mimariler 

Orjinal tasarımlarıyla dikkat çeken, farklı mimarileriyle öne çıkan, şehre katma değer sağlayan DAP Yapı projeleri, sektöre yön veriyor. Son yıllarda dünyada eşine az rastlanır, iz bırakan, hayranlık uyandıran, tek tip binaların yanında masallardan fırlamış gibi duran DAP projeleri, inşaa edildiği yerin bütün havasını değiştiriyor. Kartal-Pendik-Maltepe hattında geliştirdiği Burgu Kule, Dalga Kule ve Tango Kule gibi projeler de bunu kanıtlar nitelikte... 


Vatan


Geri Dön