25 / 04 / 2024

Dap Yapı Validebağ Konakları ödeme şekli!

Dap Yapı Validebağ Konakları ödeme şekli!

Firma: DAP Yapı

Proje: Validebağ Konakları

Dap Yapı imzası taşıyan Validebağ Konakları projesinde satış ofisi henüz tamamlanmadığı için Validebağ Konakları satışlar geçici olarak çadırda yapılacak. Projede dükkanlar, ihalesiz olarak satışa sunulacak.



Emlak Konut güvencesini taşıyan  Validebağ Konakları  projesi  17 bin 237 metrekare arsa alanında hayata geçiliyor. Proje İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde yükseliyor. 


Dap Yapı imzası taşıyan Validebağ Konakları projesinde fiyatlar konutlarda 598 bin TL ile 6 milyon 353 bin TL arasında değişirken, dükkanlarda fiyatlar 599 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


368 konut ve ticari ünitelerden meydana gelen Dap Validebağ Konakları projesinde büyüklükleri 57 ila 513 metrekare arasında değişen 1+0'dan, 6+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor.

 

Dap Yapı Validebağ Konakları ödeme şekli!

Metrekare satış fiyatı 9 bin TL'den başlayan Validebağ Konakları'nda yüzde 5 peşinat sonrasında vade farkı olmadan 60 ay veya 240 aya kadar vadeli ödemeler yapılıyor. Proje 5 katlı 11 blok şeklinde tasarlandı. 


Satış ofisi henüz tamamlanmadığı için Validebağ Konakları satışlar geçici olarak çadırda yapılacak. Projede dükkanlar, ihalesiz olarak satışa sunulacak. 


Tel: 444 93 27

Web: http://validebagkonaklari.com

Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön