26 / 04 / 2024

Dap Yapı, Validebağ Konakları'nda yüzde 50 kazanç hedefliyor!

Dap Yapı, Validebağ Konakları'nda yüzde 50 kazanç hedefliyor!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konaklarından şimdi alanın yüzde 50 kar elde edeceğini söylüyor. Yılmaz, tüm projeler için 2017-2018 yıllarında 6.5 milyar liralık yatırım öngörüyor.



Yatırımcılarına kısa sürede yüzde 50 kazandırma hedefini ortaya koyan DAP Yapı, Koşuyolu'na değer katan Validebağ Korusu'na komşu dönüşüm arazisi üzerinde Emlak Konut GYO'nun güvencesiyle 5'er katlı butik bir projeye imza atıyor. 


METREKARE birim fiyatının ortalama 18 bin lira seviyesinde olduğu bölgede 9 bin liradan başlayan fiyatlarla konak konforunda daireler için ön talep toplama süreci başladı. Yoğun ilgiden memnun olan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, GÜNEŞ'e yaptığı açıklamada, "Emlak Konut GYO ile ortaya koyduğumuz fedakârlık yerini buldu ve bir haftada 21 bin 500 kişiyle görüşme yapıldı. Bizler, ister oturumcu ister yatırımcı herkesin kazanmasını istiyoruz. Böyle bir semtte bu fırsat bir daha ele geçmez" dedi. 


YÜZDE 50 AVANTAJ 

Validebağ Konaklarından şimdi alanın yüzde 50 kar elde edeceğini ve proje bittiğinde bu kara en az bir yüzde 50 daha ekleyeceğini vurgulayan Yılmaz şöyle konuştu; 


FEDAKÂRLIK YAPTIK 

"Projemize gösterilen ilgi, bu kadar sıkıntılar yaşamış bir ülkede aslında ekonominin ne kadar ayakta olduğunu ne kadar canlı olduğunu, konuta arz ve talebin lüks konut olmakla beraber ne kadar devam ettiğinin en büyük göstergesidir. Projenin tabi bu kadar talep görmesinin en büyük enstrümanlarından bir tanesi markamız DAP'ın imzasının bulunmasıdır." Projede Emlak Konut GYO, bankalar ve DAP Yapı olarak fedakârlıkta bulunduklarını dile getiren Yılmaz, "Emlak Konut ihale bedelinden, DAP Holk ding kârından, bankalar ise faizlerinden fedakârlıkta bulundu. Bölgede 2025 bin TL ortalama metrekare fiyatı varken, biz 9 bin, 10 bin, 11 bin, 12 bin bandında blok blok değişen metrekare fiyatları ile ön talebe çıktık" dedi. 


YÜZDE 5 LE LÜKS EV 

Ön talepten dolayı sadece isimleri kaydettiklerini söyleyen Ziya Yılmaz, "Satışın kapatılması için yüzde 5 peşinat oranlarının yatması gerekiyor. Emlak Konut onayladıktan sonra o satış kapanmış oluyor. Onun için hiçbir dairenin satışı kapanmadı. Yüzde 50 fiyat avantajıyla ve yüzde 5 peşin 240 ay vade ile fırsat devam ediyor" diye konuştu. 


HABABAM'A KOMŞU 

Rıfat Ilgaz'ın eseri olan 'Hababam Sınıfı'nın filme alındığı Adile Sultan Kasrı'na da komşu olan projede 5'er katlı 11 blokta 366 lüks konut ile dükkânlar yer alacak. 1+0'dan 6+1'e farklı daire tiplerinin yer alacağı VALİDEBAĞ Konakları'ndan 1 milyar TL ciro hedeflenirken, projenin 700 kişinin çalışmasıyla iki yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.


'6.5 milyarlık' yatırım yapacak 


2017 yılında ajandasında yer alan iş planını da sıralayan Ziya Yılmaz, "Satışında yüzde 85 seviyesine geldiğimiz Adam Kule'de bu ay teslimlere başladık. Teras Kule'nin lansmanını yapacağız. Yüzde 40'ın üzerinde bir ön talep aldık. Ayrıca Beykoz'da şahane bir projemiz olacak. Maslak'ta da ofis ve rezidanstan oluşan bir proje geliştireceğiz. Ünalan Mahallesi'nde konut topluyoruz. Pendik'te bir cadde projemiz var. Tüm bu projeler için 2017-2018 yıllarında 6.5 milyar liralık yatırım öngörüyoruz" dedi. 


Güneş




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



DAP Yapı'nın Altunizade Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan arsada geliştirdiği yeni projesine yoğun ilgi olduğu belirtildi. Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, emsallerine göre yan fiyatına satışa sunduklan projede konut alıcısının telefon trafiğini artırdığını söyledi. 


YOĞUN TALEP VAR 

Yılmaz, "Yoğun talep telefonlann kilitlenmesine neden oldu. Her daireye ıoo talep geldi. Projemiz Avrasya Tüneli ve Boğaziçi Köprüsü'ne direkt bağlantısıyla İstanbul'un her iki 

yakasına hakim bir lokasyonda konumlanıyor" şeklinde konuştu. 


Projede metrekare fiyatı 9-10 bin liradan başlıyor. Site, 5 katlı, 11 bloktan oluşuyor ve 366 bağımsız ünite yer alıyor. Daire tipleri ı+o'dan 6+l'e kadar çeşitlilik gösteriyor. Büyüklükler ise 650 metrekareye kadar çıkıyor. 



Yeni Şafak


Geri Dön