25 / 04 / 2024

DAP Yapı'dan 12 ay taksit!

DAP Yapı'dan 12 ay taksit!

DAPYapı'nın yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 home-ofis yer alıyor. Kampanyada peşinat tutarı 2016'da ödenirken 12 ay taksit Dap Yapı tarafından karşılanıyor.



DAPYapı'nın Kartal Dragos'ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 adet home-ofis yer alıyor. Projeye özel sunulan yeni kampanyada peşinat tutarı 2016 yılında ödenirken 12 ay taksit imkanı Dap Yapı tarafından karşılanıyor. 


48 ay vade ve 0 faiz fırsatının sunulduğu kampanya ile Adam Kule'den home ofis sahibi olma imkânı veriliyor.


 Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Adam Kule'de, evlerin fiyatı 295 bin TL'den başlıyor. 48.237 metrekare aralığında olan dükkân ve mağazaların da satışa çıkarıldığı Adam Kule'nin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. 


Projenin mimarı ise Prof. Dr. Barbaros Sağdıç. 


Kasım ve aralık aylarının konut almak için doğru zaman olduğunu belirten Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz. "2015 yılına baktığınız zaman firmalar zamlarını yansıtmamaya çalıştı. Seçimlerin geride kalması ile birlikte 2016 yılında zamlar yansımaya başlayacaktı! diye düşünuyorum. Zamlı fiyatlar öncesinde bu dönemde konut alımı hem yatırım hem de oturum için çok avantajlı olacaktır" dedi. 


Hürriyet



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konşeptini insandan alan "Adam Kule" projesini hayata geçiriyor. Ön talep döneminde yarısı satılan projede lansman avantajları sürüyor. 


DAP Yapı, Dragos'ta konşeptini ve mimari formunu insandan alan Adam Kule projesini satışa çıkardı. 200 milyon liraya mal olacak ve yüzde 1 KDV avantajının sunulduğu Adam Kule'de metrekare fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor. Alman, Danimarkalı, İngiliz, Azeri, Kuveytli ve Dubaili hukuk, bilişim, reklam ve danışmanlık firmalarının ilgi gösterdiği Adam Kule'de satışların yüzde 30'u yabancı yatırımcılar tarafından gerçekleşti. 342 üniteden oluşacak Adam Kule'de 254 rezidans ve 88 ev-ofis yer alacak. 


LANSMANA ÖZEL KAMPANYA 

Projede, büyüklükleri 46 ila 144 metrekare aralığında olan homeofisler, istenildiğinde birleştirilerek daha büyük metrekarelerde ofislere dönüşebiliyor. 239 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan proje, 2017'nin sonunda teslim edilecek. Lansman dönemine özel 48 ay vade farksız ödeme planının sunulduğu Adam Kule'de peşinat 2016'da ödenirken, 12 aylık taksit de DAP Yapı tarafından karşılanıyor. 


DAP Holding Yönetim Kurulu Başkam Ziya Yılmaz yeni projeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Adam Kule uzun zamandır çalıştığımız bir projeydi. Bugüne kadar yaptığımız en orijinal tasarımlı bina olacak. Henüz tanıtımı yapılmadan ön talep döneminde yoğun bir ilgi ile karşılaştık ve projenin yüzde 47'sini sattık. Adam Kule, giriş kati ile beraber 8 kati ev-ofis, diğer 19 kati residence dairelerden oluşacak ve bölgenin en güzel yerleşim yerlerinden Dragos'ta inşa edilecek. Tüketiciye gösterdiğimiz özenin bir simgesi olarak geliştirdiğimiz son projemizi 'insan'a ithaf ediyoruz" dedi. Kartal-Maltepe-Pendik hattında geliştirdiği projeler ile bölgenin önemine vurgu yapan Ziya Yılmaz, "Adam şeklinde bir bina hayal ediyordum. Hızla gelişen Anadolu Yakası'nın en özel yerleşim bölgelerinden olan Dragos'ta hayata geçireceğimiz Adam Kule için daha önce geliştirdiğimiz projelerde olduğu gibi çok titiz davrandık" dedi. 


LOKASYONUYLA YÜKSEK PRİM VAADİ 

Adam Kule'nin, DAP Yapı'nın zirve projelerinden biri olacağım belirten Ziya Yılmaz, şöyle devam etti: "Adam Kule ile daha önce geliştirdiğimiz projelerde olduğu gibi yatırımcılara yüksek prim sağlayacağız. Adam Kule, Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren özgün mimari formundan A Plus niteliklerine, malzeme ve işçilik kalitesine kadar üstün özellikleriyle yatırım değeri çok yüksek bir proje. Konumu itibariyla lokasyon avantajını sonuna kadar kullanma imkanı veren Adam Kule, bölgenin çehresini değiştirecek. İnşaatı tamamlanmak üzere olan İstinaf Mahkemesi ve sahildeki 1 milyon 200 bin metrekarelik dolgu alanının aktif şekilde hayata geçmesi ile sahiplerine sağladığı prestijin yanı sıra yüksek kazançla da ilk tercih olarak ön plana çıkıyor." 


YENİ PROJELER YOLDA 


DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 2016 yılında farklı lokasyonlarda birçok projeye start vereceklerini açıkladı. Yılmaz, "Pendik'de 3 bin konutluk bir projemiz var. Yine Kartal'da 2016'nın 3. çeyreğinde 2 kuleden oluşan bir projemiz olacak. Validebağ projemizin yanı sıra 2 adet kentsel dönüşüm projemiz olacak" diye konuştu. 


Sözcü


Geri Dön