27 / 04 / 2024

DAP Yapı'dan Dalga Kule ve Tango Kule'de 455 bin TL'ye dükkan!

DAP Yapı'dan Dalga Kule ve Tango Kule'de 455 bin TL'ye dükkan!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dalga Kule

Maltepe bölgesinde hayata geçirdiği Dalga Kule ve Tango Kule projeleriyle dikkat çeken DAP Yapı, bu projelerdeki dükkanların satışlarına başladı



Farklı mimarideki bir çok projeye imza atmış olan DAP Yapı,  Dalga Kule  ve Tango Kule projesinde dükkanların satışlarına başladı. İki projede yer alan dükkanlar 455 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Dükkanların büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor. Projede yüzde 40 peşinatla 30 ay yüzde 0,49 oranında faiz uygulanıyor.


Tango Kule projesi mimarisiyle dikkat çekiyor. Dans eden kadın ve erkek figüründen ilham alınarak tasarlanan Tango Kule projesi  Marmaray  metro durağının yanı başında yükseliyor. E-5'e sıfır konumda bulunan Tangokule projesi 12 dükkandan oluşan butik çarşı yer alıyor. Proje, denize oldukça yakın konumda. Otel konseptindeki proje, E-5'e sıfır konumda yükseliyor.


Deniz dalgasından esinlenerek inşa edilen Dalga Kule projesinde daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 15 ticari ünitenin bulunduğu Dalga Kule projesi Yüksek İstinaf Mahkemesi'nin hemen yanında yükseliyor. Projenin hemen yanında özel bir üniversite bulunuyor. Dalga Kule projesi denize ve Bağdat Caddesi'ne oldukça yakın bir konumda yükseliyor. 


444 33 39


http://www.dapyapi.com.tr


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön