24 / 04 / 2024

Dap Yapı'dan İstanbul'a en az 3 yeni proje!

Dap Yapı'dan İstanbul'a en az 3 yeni proje!

Dap Yapı İstmarina projesiyle Dubai CitysCape Global 2014'e katıldı. Türkiye'de görüşmek üzere rezervasyonların alındığı projenin 3'te 2'si satıldı. Proje Kartal'da hayata geçiriliyor.Dap Yapı'dan İstanbul'a en az 3 yeni proje daha geliyor.



İstmarina projesinde teslimler 2017 yılında geeçekleşecek. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 1.467 tane daireye yer veriliyor. Karma proje olarak tasarlanan proje 5 bloktan oluşuyor.


Blok katlarının 31 ila 38 arasında değiştiği Kartal İstmarina projesinde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede dairelerin metrekare fiyatları 5 bin 500 lira ile 9 bin lira arasında değişiyor.


İstmarina projesinde restoran, kafeler, hızlı tren, helikopter pisti, otel, marina alanı, özel hastane, özel okul, AVM, ofis, rezidans yer alıyor. Projede daire alanları 37-456 metrekare arasında değişiyor. 


En az 3 yeni proje

Dap Yapı yeni projelerini İstanbul'un Beşiktaş, Maslak ve Basın Ekspres bölgelerinde hayata geçirecek. Projelerin detayları henüz netleşmedi.


Dap Yapı İş Geliştirme Koordinatörü Gökhan Yıldız gayrimenkul sektörü ile ilgili "İnşaat piyasası hasta olur ama asla ölmez" şeklinde not düştü. 


Esra Nur Açkı/Emlakkulisi.com



Geri Dön