19 / 04 / 2024

Dar balkonlar için dekorasyon önerileri!

Dar balkonlar için dekorasyon önerileri!

Balkonlar evlerimizin nefes alan yerleridir. O yüzden oldukça önemli mekanlardır. Kimi balkonlar oldukça geniş iken, kimi balkonlar oldukça küçüktür. İşte Dar balkonlar için dekorasyon önerileri...



Balkonlar evlerimizin nefes alan yerleridir. O yüzden oldukça önemli mekanlardır. Kimi balkonlar oldukça geniş iken, kimi balkonlar oldukça küçüktür. Geniş balkonları istediğimiz gibi döşerken, dar balkonlar kişiler tarafından istenildiği gibi döşenemediğinden tam bir sorun teşkil eder.


Nereye ne konacağı tam bir handikaptır. Ama bir şekilde de yararlanmak ve balkona çıkıldığında rahat etmek gerekir. Dilerseniz dar balkonlardan maksimum faydayı nasıl sağlarız onlara bir göz atalım.


Dar balkonlar konusunda dikkat edilmesi gereken en temel husus balkonun enine mi, boyuna mı dar olduğunu belirlemektir. Bunu belirledikten sonra işiniz daha kolay olacak.


Eğer saksıda çiçek sevenlerden iseniz balkonuna koymak yerine, sayfiye kentlerinde olduğu gibi, saksılara balkonun dış tarafında yer yaptırıp, onun içinde çiçeklerinizi besleyebilirsiniz.


Mutlaka masa, sandalye olsun diyenlerden iseniz, ergonomik tasarımı olan ürünleri tercih etmeli. Birbiri ile entegre, yer kaplamayan son derece şık ürünleri butik tarzı mobilyacılarda bulmak mümkündür.


İlle de mangal yapmalı diyor iseniz yan duvarları bu amaçla kullanabilir orada bunu yapabileceğiniz bölümler yaptırabilirsiniz.


Hürriyet Yazar Kafe


Geri Dön