28 / 03 / 2024

Dardenia ilk franchise şubesini Kadıköy'de açtı!

Dardenia ilk franchise şubesini Kadıköy'de açtı!

Balık tutkunlarının tercihleri arasında olan Dardenia, ilk franchise şubesini Kadıköy Bahariye’de açtı. Bu restoranla birlikte Dardenia’nın şube sayısı Anadolu Yakası’nda 4, İstanbul genelinde 8’e ulaştı.



Balık ekmek zinciri Dardenia, yeni şubesini Kadıköy Bahariye’de açtı. Lezzetli menüsü, özgün dekorasyonu, sıcak ve samimi ortamıyla dikkat çeken Bahariye Dardenia Fish&Bread’in en önemli özelliklerinden biri Dardenia’nın ilk franchise şubesi olması. Bu restoranla birlikte Dardenia Anadolu Yakası’nda 4, İstanbul genelinde 8 şubeye ulaştı. Hızlı ve istikrarlı büyümesini sürdürmeyi planlayan Dardenia’nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 10 şubeye ulaşmak var.


Tüm ürünleri çevreci, sağlıklı ve hijyenik koşullarda hazırlanan Dardenia’nın zengin menüsünde hepsi tartar sos, karamelize soğan ve yeşillikle servis edilen Norveç somon, limonlu levrek schnitzel, Ege levrek, Norveç uskumru ve mezgit schnitzel balık ekmek çeşitleri bulunuyor. Ayrıca menüde Brüksel midyeden fish cheeseburger’e, midye dolmadan balık çorbasısına, kalamar tavadan sushi ve tempura usulü sağlıklı kızartma yöntemiyle hazırlanmış atıştırmalıklara farklı damak tatlarına hitap eden seçenekler de yer alıyor. Dardenia’da balıklara Dardenia’nın uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucu ortaya çıkan çeşit çeşit soslar, taptaze salatalar, yumuşacık ekmekler eşlik ediyor.


Dünya


Geri Dön