25 / 04 / 2024

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi 17 Ekim'de açılacak!

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi 17 Ekim'de açılacak!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi 17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 14:00 da açılıyor. Şükrü Karabacak sekiz dönümlük alanda hizmet verecek olan Kültür Merkezi’nin ilçedeki bir büyük eksikliği gidereceğini söyledi.



Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi 17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 14:00 da açılıyor.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak sekiz dönümlük alanda hizmet verecek olan Kültür Merkezi’nin ilçedeki bir büyük eksikliği gidereceğini söyleyerek, başta kültürel, sanatsal ve eğitim faaliyetleri alanında olmak üzere Kültür Merkezi’nin çok amaçlı olarak kullanacağını ifade etti.

Başkan Karabacak, “Bu büyük projemizle birlikte halkımıza verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, halkımızın istifade edeceği kültürel ve sanatsal faaliyetlerin dışında Kültür Merkezimizi farklı alanlarda da değerlendireceğiz. Bilgi Evlerimiz için etüt sınıfları oluşturduğumuz Kültür Merkezi’nde özellikle üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz dersler vererek öğrenci ve ailelerine katkı sunacağız. Bu önemli hizmetin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılışı gerçekleşecek olan Kültür merkezinde ayrıca biçki dikiş ve nakış kursları, düğün salonu, nikah salonları, sergi ve fuaye alanları, derneklere ayrılan toplantı salonları, bayanlar için fitness salonları, engellilerin eğitim ve hobi amaçlı kullanabileceği salonlar da yer alacak.



Hürriyet 


Geri Dön