25 / 04 / 2024

Darty 17. mağazasını Ataköy Plus AVM'de açtı

Darty 17. mağazasını Ataköy Plus AVM'de açtı

Türkiye genelindeki yeni mağaza atağını sürdüren DARTY, 17. mağazasını Ataköy'de açtı



Her yıl 5 yeni mağaza açma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Ataköy Plus AVM'deki şubesiyle, İstanbul'daki 12., Türkiye çapında 17. mağazasına kavuştukların belirten DARTY Türkiye Mağazaları CEO'su Nedim Esgin;

"Bugün hizmete giren Ataköy Plus AVM'deki yeni şubemizle müşterilerimize,  her zamanki gibi en iyi ürün, en iyi fiyat ve en iyi hizmet garantisini veriyoruz. DARTY Türkiye olarak hizmete girdiğimiz 2006 yılından bu yana elektronik perakende mağazacılığı hizmet anlayışında büyük bir yenilik getirdik. Her zaman hizmet anlayışıyla ön plana çıkmayı hedefledik. Türkiye'de bir ilk olan Güven Sözleşmesi çerçevesinde her gün en iyi fiyat felsefesi ile çalıştık. Sunduğumuz hizmetlerin müşterilerimiz tarafından da takdirle karşılandığını bilmek en büyük motivasyonlarımızdan biri. Bugüne kadar yaklaşık 30 milyonun üzerinde kişi DARTY mağazalarını ziyaret etmiş. Bu sayı bizi yapacaklarımız konusunda da ayrıca cesaretlendiriyor" dedi. 


Esgin, Ataköy mağazasıyla bu yılki 3. mağazasını açarak, bir yılda 5 mağaza hedefine şimdiden yaklaştıklarının altını çizerek sözlerine şöyle devam etti; 

"DARTY mağazalarını her bölgenin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlıyoruz. Mağazada satışa sunduğumuz ürünleri, açtığımız bölgedeki tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiriyoruz. Bugün açtığımız Ataköy AVM Plus'taki mağazamızı ve ürün seçeneklerimizi de, Ataköy'de yaşayan halkın tercihlerine göre belirledik".  


Avrupa'da on ülkede faaliyet gösteren, alanında Avrupa'nın üçüncü  en büyük kuruluşu olan İngiliz Kesa Electricals PLC Grubu'nun beyaz eşya ve elektronik mağazalar zinciri alanındaki en önemli markası DARTY, Ataköy Mağazası'nda elektronik ürünlerin yanı sıra küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar birçok farklı ürünü müşterilerinin beğenisine sunacak.

DARTY Türkiye Mağazaları

Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty  Ankara  Malltepe AVM Mağazası, Darty Eyüp Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty Ankara Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Mağazası

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Darty 17'nci mağazasını açtı
Elektronik perakendecisi Darty, Türkiye'deki 17'nci mağazasını dün Ataköy'de açtı

Darty Türkiye Mağazaları İcra Kurulu Başkanı Nedim Esgin, her yıl 5 mağaza açma hedefi doğrultusunda çalıştıklarını belirterek, "Ataköy Plus Alışveriş Merkezi'ndeki yeni şubemizle müşterilerimize, her zamanki gibi en iyi ürün, en iyi fiyat ve en iyi hizmet garantisini veriyoruz" dedi.

Esgin, Ataköy mağazasıyla bu yılki üçüncü mağazasını açarak, bir yılda 5 mağaza hedefine şimdiden yaklaştıklarını söyledi.

HİZMET ANLAYIŞIYLA ÖNDE

"Darty mağazalarını her bölgenin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlıyoruz" diyen Nedim Esgin, Darty Türkiye'nin hizmete girdiği 2006'dan beri elektronik perakende mağazacılığına büyük yenilikler getirdiğini dile getirdi.

Esgin, her zaman hizmet anlayışıyla öne çıkmayı hedeflediklerini belirterek, "Türkiye'de bir ilk olan Güven Sözleşmesi çerçevesinde her gün en iyi fiyat felsefesi ile çalıştık. Sunduğumuz hizmetlerin müşterilerimizce takdir edilmesi bizi motive ediyor" dedi.
Posta


Geri Dön