20 / 04 / 2024

Darty 19. mağazasını Merter'de açıyor!

Darty 19. mağazasını Merter'de açıyor!

DARTY, Türkiye"deki 19. mağazasını Merter"de açıyor. 8 Kasım"da açılacak Merter Mağazası, DARTY"nin İstanbul"daki 13. mağazası olacak



DARTY, mağaza atağına tam gaz devam ediyor. Türkiye"ye giriş yaptığı 2006 yılı sonundan bugüne her yıl 5 mağaza açma hedefini gerçekleştiren, hatta bazı yıllarda bu hedefi aşan DARTY, 8 Kasım"dan itibaren müşteri odaklı anlayışıyla Merter halkının da hizmetinde olacak.

Merter Migros"un üst katında yer alan ve E-5 yoluna paralel bir cepheye sahip olan DARTY Merter Mağazası, merkezi konumuyla Merterlilerin yeni buluşma noktası haline gelecek.

Binlerce ürün seçeneği ve onlarca farklı marka arasında karşılaştırma şansını sunan DARTY mağazaları, kalite ve fiyatın en iyisini sunma geleneğini DARTY Merter Mağazası"nda da devam ettirecek.  

DARTY Türkiye Mağazaları
Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty  Ankara  Malltepe AVM Mağazası, Darty Eyüp Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty Ankara Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Plus AVM, Darty Konya Mağazası, Darty Merter Mağazası, Darty Adapazarı Mağazası


Geri Dön