19 / 04 / 2024

DARTY, 24. mağazasını Ankara Atlantis AVM'de açtı!

DARTY, 24. mağazasını Ankara Atlantis AVM'de açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden elektronik ve beyaz eşya devi DARTY, Türkiye 'deki 24. mağazasının açılışını 26 Ağustos 'ta (bugün) Ankara 'da büyük indirimler ve sürprizlerle kutladı



Düzenlenen kampanyaları kaçırmak istemeyen  Ankara  halkı DARTY mağazasının önünde sabahın erken saatlerinden itibaren beklemeye başladı. Kuyruğa giren tüketicilerin sayısı mağaza açılış saati yaklaştıkça yüzlerce kişiye ulaştı. Saat 08:00 'de açılan mağazayı Ankara halkı açılıştan itibaren doldurdu. Atlantis Alışveriş Merkezi 'nde Ankara 'daki ikinci mağazasını faaliyete geçiren DARTY, böylece İstanbul dışındaki 10. mağazasını açmış oldu.

Beyaz eşyalardan diz üstü bilgisayara, cep telefonlarından fotoğraf makinesine, video kameradan küçük ev aletlerine kadar birbirinden seçkin markalarda açılış nedeniyle çok büyük indirimler olan ürünlerin bir kısmı neredeyse dakikalar içerisinde tükendi.

Son derece titiz çalışan DARTY yetkilileri sayesinde Ankara halkı, kalabalığa rağmen herhangi bir izdiham yaşamadı, alışverişlerini rahatlıkla ve güven içinde yaptı.   İhtiyacı olan ürünleri kampanya fırsatı sayesinde DARTY 'nin üstün hizmet kalitesi ve garantisiyle satın aldı.

Ankara Batıkent 'te bulunan Atlantis AVM 'de tüketicilere en iyi hizmet, en iyi fiyat ve en iyi ürün avantajlarını sunacak olan DARTY, bu yılki 4. mağazasını faaliyete geçirerek her yıl beş mağaza açma hedefini aşacağı sinyalini vermiş oldu.


Geri Dön