16 / 04 / 2024

DARTY Ankara mağazası 26 Ağustos'ta açılıyor!

DARTY Ankara mağazası 26 Ağustos'ta açılıyor!

Atlantis Alışveriş Merkezinde Ankaradaki ikinci mağazasını faaliyete geçirmeye hazırlanan DARTY, böylece İstanbul dışındaki 10. mağazasını açmış olacak. Her yıl 5 mağaza açmayı hedefleyen DARTY, Ankara'daki ikinci mağazasıyla bu yıl 4. mağazayı açmış ol



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden elektronik ve beyaz eşya devi DARTY, Türkiyedeki 24. mağazasını 26 Ağustosta Ankarada açıyor.

Her yıl beş mağaza açma hedefiyle yola çıkan DARTY, ardı ardına gelen mağaza ataklarıyla bu yılki 4. mağazasını açarak sene sonuna kadar bu hedefini aşacağı sinyalini veriyor.

Ankara Batıkentte bulunan Atlantis AVMde hizmet vermeye başlayacak olan DARTY, açılışa özel kampanya ve sürprizlerle tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tüketicilerin DARTY mağazasındaki birbirinden seçkin markalı ürünlere büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

6 milyar Avronun üzerindeki cirosuyla, Avrupanın beyaz eşya ve teknoloji perakendeciliği alanındaki en büyük firmalarından Kesa Electrical PLCnin bir parçası olan DARTY, Güven Sözleşmesi dahilinde Ürünün En İyisi, Fiyatın En İyisi ve Hizmetin En İyisi ilkesini,  Ankara  Atlantis AVMdeki mağazasında da sürdürmeyi hedefliyor.

50 yıldan fazla bir süre önce Fransada kurulan DARTY, ürün çeşitliliği kadar hizmet anlayışıyla da tüketicileri memnun etmeyi hedefliyor. Müşteri memnuniyetini en önemli değer olarak benimseyen DARTY, Ankara Atlantis AVMdeki mağazasında tüketicilerin karşısına donanımlı, dinamik ve güler yüzlü ekibiyle çıkmaya hazırlanıyor.

Tüketicilerine en iyi fiyat garantisi sunan DARTY, aynı ürünü 15 gün içinde başka bir mağazada bulmaları halinde fiyat farkını geri ödediği ve bir kutu çikolata ile de teşekkür ettiği uygulamasını Ankara Atlantis AVMdeki mağazasında da sürdürerek müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 190 kategoride 355 markaya ait 5000den fazla ürünün en iyi fiyatlarla satın alınabileceği DARTY; İstanbul, İzmit, İzmir, Ankara, Antalya, Adapazarı, Konya, Çorlu ve Mersinden sonra Ankaradaki ikinci mağazası ile Ankara halkına hizmet vermeyi sürdürecek.

DARTY Türkiye Mağazaları

Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty Eyüp Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty Ankara Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Plus AVM, Darty Konya Mağazası, Darty Merter Mağazası, Darty Adapazarı Mağazası, Darty Avcılar Pelican Mall Mağazası, Darty İzmir Balçova Mağazası, Darty Çorlu Kipa Mağazası, Darty Mersin Marina Mağazası


Geri Dön