19 / 04 / 2024

Darty el değiştirmesiyle ilgili açıklama yaptı!

 Darty el değiştirmesiyle ilgili açıklama yaptı!

Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen beyaz eşya ve perakende markası DARTY’nin Teknosa tarafından satın alınacağına dair bazı yayın kuruluşlarında yer alan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyulmaktadır





DARTY’nin bazı yayın organlarında yer aldığı gibi Türkiye’de el değiştirme sürecinde olması söz konusu değildir. Hiçbir resmi dayanağı olmayan bilgilerle üretilen bu tür haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Türkiye'de aynı sektörde faaliyet gösterdiğimiz bir rakibimizin bu tür söylentilerin ortaya çıkması için ortam yaratması tarafımızca doğru bulunmamaktadır.


DARTY’nin bağlı bulunduğu Kesa Electrical PLC de (DARTY Group) Türkiye’nin ve DARTY Türkiye'nin büyümesine inanmaktadır ve kesinlikle satma fikirlerinin olmadığını vurgulamaktadır. Buradan da anlaşılacağı üzere DARTY’nin Türkiye’de yoluna başarılı ve sağlıklı bir şekilde büyüyerek devam etmekten başka bir düşüncesi bulunmamaktadır.


Avrupa’nın beyaz eşya ve teknoloji perakendeciliği alanındaki en büyük firmalarından Kesa Electrical PLC’nin bir parçası olan DARTY, Türkiye’ye yatırım yaptığı ilk günden beri hizmet, ürün ve fiyat politikasıyla başarılı ve istikrarlı bir şekilde büyümesine devam etmektedir. Türkiye’de her yıl beş yeni mağaza açma hedefiyle hareket eden DARTY, 2012’de de bu hedefine doğru ilerlemektedir. Haziran ayında Bodrum’da bu yılki 4. ve toplamda 28. mağazasını açan DARTY, Eylül ayında da Bursa mağazasını açarak büyümesini sürdürecektir.


Bu bağlamda konuya ilişkin olarak yapmış olduğumuz bu açıklamayı dikkate almanızı ve yayınlamanızı rica ederiz.


DARTY TÜRKİYE



Geri Dön