29 / 03 / 2024

Darty en büyük mağazasını yeni konseptiyle Zorlu 'da açıyor!

Darty en büyük mağazasını yeni konseptiyle Zorlu 'da açıyor!

1900 m2 satış alanı ile bugüne kadarki en büyük mağazasını açacak olan DARTY’nin hedefi; elektronik ve beyaz eşya alışverişinde marka ve ürün deneyimini en üst seviyeye taşımak.





DARTY, 2013 yılındaki dördüncü mağazasını 10 Ekim’de İstanbul ZORLU CENTER ALIŞVERİŞ MERKEZİ’nde açıyor. 1900 m2 satış alanı ile bugüne kadarki en büyük mağazasını açacak olan DARTY’nin hedefi; elektronik ve beyaz eşya alışverişinde marka ve ürün deneyimini en üst seviyeye taşımak. 


Bugüne kadar açtığı tüm mağazalarda Bosch markasının özel sunum alanına yer veren DARTY, bu uygulama ile tüketicilere satın almadan önce ürünlerin ayrıcalıklarını görebilme avantajı sunuyor. ZORLU CENTER AVM mağazasında bulunan diğer birçok markaya özel sunum alanı sağlayan DARTY, tüketicilerin birbirinden kaliteli teknolojik ürünleri birebir kullanımına ve daha yakından tanımasına olanak tanıyor. Bu yeni konsept doğrultusunda Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Lenovo ve Silverline gibi markalar özel sunum alanları ile DARTY, ZORLU CENTER AVM mağazasında yer alacak.   


DARTY mağazası içinde 500 m2’lik bir alana sahip olan Samsung markası, bu mağazaya özel olarak kurguladığı alanda farklı ve eğlenceli bir marka deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Ses ve görüntü sistemlerinden mobil cihazlara dijital kameralardan bilişim ürünlerine, en güncel teknolojilerini, Training Zone olarak adlandırdığı alanda müşterilerin kullanımına açacak olan Samsung, aynı alanda belirli dönemlerde teknoloji ve eğlencenin bir arada olduğu aktiviteler de yapmayı planlıyor.  


DARTY, ZORLU CENTER AVM içerisindeki mağazasında bir de modern dünya gezginlerine yönelik olarak Seyahat Teknolojisi adlı özel bir alan oluşturdu. Düzenli seyahat eden şehirlilerin elektronik ve teknoloji ihtiyaçlarına kompakt bir alan içerisinde hızlı çözüm üretmeyi amaçlayan bu alanda müşteriler, şarjlı Iphone kılıfları, yabancı ülke prizleri, yola dayanıklı notebook ve DSLR fotoğraf makinesi çantaları, GPS sistemleri gibi fonksiyonel ürünleri kolayca temin edebilecekler.  


Lüks AVM mağazacılığı konusunda uzman olan DARTY, daha önce, İstinye Park, Palladium gibi lüks alışveriş merkezlerinde mağaza açmıştı. DARTY’nin bugüne kadar açtığı mağazalar içinde kuşkusuz ZORLU CENTER AVM şimdiden çok özel bir yere sahip olacak.



Geri Dön