29 / 03 / 2024

Darty Flatofis'te izdiham yarattı

Darty Flatofis'te izdiham yarattı

Elektronik mağaza zinciri Darty, Türkiye'deki 11'nci mağazasını Eyüp'te açtı.



FlatOfis Alışveriş Merkezi'nde yer alan mağazanın saat 07.00'deki açılışı öncesinde vatandaşlar toplanmaya başladı.

Mağazanın açılış saatinde izdiham oluşmaması için görevlendirilen 125 kişi, önceki gece 23.00'ten itibaren kuyruğa giren yaklaşık 1500 müşterinin içeriye gruplar halinde girmesini sağladı.

İzdiham yaşandı

Açılış nedeniyle düzenlenen 9.90 TL'lik fiyatla satışa sunulan cep telefonu mağaza açılış saatinden itibaren saniyeler içerisinde tükendi. Mağazadaki 9.90 TL'lik telefonlardan almak isteyen müşteriler arasında kısa süreli bir izdiham yaşandı. Müşterilerin özellikle, küçük ev aletleri, beyaz eşya, elektronik ürünler başta olmak üzere fiyatları 2.90 TL ile bin 349 TL arasında değişen 50 kategoride 7 bin 500 adet indirimli ürün satılan mağazada, dizüstü bilgisayarlara, LCD veya plazma televizyonlara, cep telefonlarına ve beyaz eşyaya yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi.

6 binden fazla ürün

Yeni açılan Darty Eyüp Flatofis mağazasında küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 200 kategoride 350'den fazla markaya ait 6000'den fazla ürün satışa sunuluyor. İngiliz Kesa Electricals plc grubunun beyaz eşya ve elektronik alanında Avrupa'daki perakende zincir mağazalar şirketlerinden biri olan Darty, 9 ülkede faaliyet gösteren Kesa Grubu, alanında Avrupa'nın üçüncü en büyük kuruluşu. Kesa Grubu değişik markalarıyla Avrupa'nın sekiz ülkesine, Darty markasıyla ise Fransa, İtalya, Lüksemburg ve İsviçre'de müşterilerine hizmet veriyor.

Hürriyet

Geri Dön