19 / 04 / 2024

Darty, mağazalarında yüzde 20 indirim uyguluyor!

Darty, mağazalarında yüzde 20 indirim uyguluyor!

Türkiye’deki dördüncü yılını kutlayan DARTY, 20 mağazasının hepsinde yüzde 20’lik gerçek bir indirim kampanyasına imzasını atıyor. Türkiye’yi ürünün, fiyatın ve hizmetin en iyisi ile ta



Türkiye’deki dördüncü yılını kutlayan DARTY, 20 mağazasının hepsinde yüzde 20’lik gerçek bir indirim kampanyasına imzasını atıyor

Türkiye’yi ürünün, fiyatın ve hizmetin en iyisi ile tanıştıran DARTY, dördüncü yılını büyük bir kampanya ile taçlandırıyor.

Her yıl 5 yeni mağaza açma hedefiyle yola çıkarak dördüncü yılının sonunda Antalya’dan Konya’ya, Ankara’dan Adapazarı’na Türkiye’nin dört bir yanında 20 mağaza açarak bu hedefine ulaşan DARTY 04–06 Aralık 2010 tarihleri arasında 20 mağazasının tümünde, bütün ürünlerde geçerli olacak* yüzde 20’lik bir indirim sunuyor.

Teknoloji tutkunlarından beyaz eşya alacak yeni çiftlere, cep telefonu meraklılarından televizyonunu yenilemek için cazip fırsat bekleyenlere, uygun fiyata bilgisayar arayan öğrencilerden fotoğraf meraklılarına kadar bu başarıda en büyük pay sahibi olan tüketicilerine bu kampanya ile adeta teşekkür ediyor. 

Her zevke hitap eden binlerce ürün ve yüzlerce modeli DARTY mağazalarında bulan tüketiciler, gerçek fiyatlar üzerinden yapılan yüzde 20’lik indirimin albenisine hayır diyemeyecek.

Kaliteli hizmete ve güvene dayalı anlayışıyla dört yıl gibi kısa bir sürede ciddi atılımlar gerçekleştiren DARTY, tüketicilerinin desteğiyle büyümeye devam edecek.

*Bosch, Siemens ve Profilo ürünleri ile Turkcell kontratlı satılan ürünler kampanya kapsamında değildir.


DARTY Türkiye Mağazaları
Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty  Ankara  Malltepe AVM Mağazası, Darty Eyüp Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty Ankara Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Plus AVM, Darty Konya Mağazası, Darty Merter Mağazası, Darty Adapazarı Mağazası.

 


Geri Dön