19 / 04 / 2024

Darty, Pelican Mall AVM'de bu yıl ki 6. mağazasını açtı!

Darty, Pelican Mall AVM'de bu yıl ki 6. mağazasını açtı!

Her sene 5 mağaza hedefi ile yola çıkan DARTY, bugün Avcılar"da açtığı mağazasıyla bu yılki hedefini aşarak 6 mağazaya ulaştı. DARTY, yaptığı atakla sene bitmeden bir mağaza daha açarak 21 mağazaya ulaştı



Her sene 5 mağaza hedefi ile yola çıkan DARTY, bugün Avcılar"da açtığı mağazasıyla bu yılki hedefini aşarak 6 mağazaya ulaştı.

Türkiye"ye geldiği 2006 yılından bu yana her sene 5 mağaza açmayı ve bu doğrultuda 2010 yılını 20 mağaza ile kapatmayı hedefleyen DARTY, yaptığı atakla sene bitmeden bir mağaza daha açarak 21 mağazaya ulaştı.

Bugün Avcılar Pelican Mall"da açılan mağaza DARTY"nin İstanbul"daki 14. mağazası oldu.

Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla rakiplerinden ayrılan, teknolojideki son yenilikleri anında raflarına taşıyan DARTY, ürünün ve fiyatın en iyisini bugünden itibaren Avcılar Pelican Mall"daki mağazasına da taşıyacak.

Teknoloji tutkunlarından beyaz eşya alacak yeni çiftlere, cep telefonu meraklılarından televizyonunu yenilemek için cazip fırsat bekleyenlere, uygun fiyata bilgisayar arayan öğrencilerden fotoğraf meraklılarına kadar uzanan geniş bir kitleye hitap eden DARTY bu başarısı sayesinde,   2011 yılına da yüksek motivasyonla giriyor.

DARTY yetkilileri, giderek Türkiye"nin dört bir yanına yayıldıklarını ve bu başarıda katkısı olan müşterilerine önümüzdeki dönem yapacakları sürpriz kampanyalarla teşekkür edeceklerini belirttiler.

DARTY Türkiye Mağazaları

Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty  Ankara  Malltepe AVM Mağazası, Darty Eyüp Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty Ankara Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Plus AVM, Darty Konya Mağazası, Darty Merter Mağazası, Darty Adapazarı Mağazası, Darty Avcılar Pelican Mall Mağazası


Geri Dön