25 / 04 / 2024

Darty, Türkiye'deki 28. mağazasını Balıkesir'de açtı!

Darty, Türkiye'deki 28. mağazasını Balıkesir'de açtı!

Hızla büyümeye devam eden elektronik ve beyaz eşya perakende devi DARTY, Türkiye'deki 28. mağazasını Balıkesir'de açtı



Bu yıl 3. mağazasını faaliyete geçiren DARTY, 05 Nisan Perşembe günü saat 09.00’da KİPA Extra’da Balıkesir halkıyla buluştu. Açılışın şerefine binlerce üründe yüzde 20 indirim fırsatı sunan DARTY, İstanbul dışındaki mağaza sayısını 13’e yükseltmiş oldu. Her yıl beş yeni mağaza açma hedefiyle hareket eden DARTY, daha yılın ilk çeyreğinde 3 mağaza birden açarak hedeflerini aşacağının sinyalini verdi.

DARTY, 28. mağazasının açılışına özel kampanya ve sürprizlerle tüketicilerin karşısına çıktı. Tüketicilerin LCD TV, dizüstü bilgisayar ve cep telefonu gibi ürünlere büyük ilgi gösterdiği açılış kampanyası 8 Nisan’a kadar sürecek.

Balıkesir mağazasının açılışına ilişkin konuşan DARTY yetkilileri “Türkiye’deki büyüme sürecimizi hızla sürdürüyoruz. DARTY Balıkesir KİPA Extra AVM mağazamız ile bu yıl 3. mağazamızı açmış olduk. 2012 hedeflerimize planlarımız doğrultusunda ilerlememiz bizim için memnuniyet verici. Balıkesir’deki bu mağazamız ile birlikte mağaza sayımızı 28’e çıkardık. Balıkesir halkına DARTY’ye olan ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. DARTY olarak yeni mağaza açılışlarıyla büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 190 kategoride 355 markaya ait 5000’den fazla ürünün uygun fiyatlarla satın alınabileceği DARTY; İstanbul, İzmit, İzmir, Ankara, Antalya, Adapazarı, Konya, Çorlu, Mersin ve Hatay’dan sonra Kipa AVM Paşaalanı Mah. Bandırma Cad. 126/A Balıkesir adresindeki yeni mağazası ile Balıkesir halkına hizmet verecek.

DARTY Türkiye Mağazaları
Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty  Ankara  Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Plus AVM, Darty Konya Mağazası, Darty Merter Mağazası, Darty Adapazarı Mağazası, Darty Avcılar Pelican Mall Mağazası, Darty İzmir Balçova Mağazası, Darty Çorlu Kipa Mağazası, Darty Mersin Marina Mağazası, Darty Ankara Atlantis Mağazası, Darty Prime Mall Antakya Mağazası, Darty Bayrampaşa ORA Mağazası, Darty Bornova Kids Mall AVM Mağazası, Darty Balıkesir KİPA Extra AVM Mağazası

 


Geri Dön