20 / 04 / 2024

Darty'den Bodrum'a montaj ve servis çıkarması!

 Darty'den Bodrum'a montaj ve servis çıkarması!

Bodrum mağazasına özel olarak ücretsiz olarak randevulu teslimat ve montaj hizmeti sunacak olan DARTY, bu hizmeti başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için kendi montaj ve servis ekibini Bodrum’a yığıyor



Türkiye’deki 28. mağazasını 28 Haziran’da Bodrum Midtown AVM’de açan DARTY, Bodrum mağazasına özel olarak ücretsiz ve randevulu teslimat ve montaj hizmeti verecek.


Bodrum’da ilk ve tek olan bu uygulama ile DARTY, Bodrum Midtown AVM mağazasından alınan ürünlerin teslimat ve montajını istenilen tarih ve saatte gerçekleştirecek. DARTY bu hizmeti başarılı bir şekilde vermek için kendi montaj ve servis ekibini özel olarak Bodrum’a sevk etti. Bodrum’da tatil için bulunan ve zamanla yarışan Bodrum sakinlerinin vaktini almamak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla özel bir hizmet prensibi ile yola çıkan DARTY, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefliyor.


Bodrum ile birlikte bu yılki 4. mağazasını faaliyete geçiren DARTY, hizmet konusundaki başarısıyla da adından söz ettiriyor. DARTY Bodrum mağazasına özel olarak ücretsiz randevulu teslimat ve montaj hizmeti sunmasının yanı sıra alınan ürün arızalanırsa yetkili serviste kaldığı süre boyunca ürünün ana fonksiyonlarını yerine getirecek bir yedek ürünü geçici olarak müşteriye kullanması için veriyor. Ancak bu hizmet dahilinde hijyenik ürünler, kişisel bakım ürünleri ve sarf malzemelerine geçici olarak ürün verilemiyor.


Ürünlerin arıza takibini yapan DARTY, mağazaya getirilen ürünleri ilgili yetkili servislere sevk ediyor. Arıza giderildikten sonra ürünü mağazaya geri getiren DARTY, tüketiciye haber veriyor. Eğer taşınamayan ürün varsa eve yetkili servis yolluyor. Birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri müşterileriyle buluşturan DARTY, Midtown AVM Cumhuriyet Cad. Kemer Mevkii No:6, Mağaza No: 01-54 Ortakent Bodrum Muğla adresindeki yeni mağazasında tüketicilere hizmet verecek. 


DARTY Türkiye Mağazaları


Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty  Ankara  Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Plus AVM, Darty Konya Mağazası, Darty Merter Mağazası, Darty Adapazarı Mağazası, Darty Avcılar Pelican Mall Mağazası, Darty İzmir Balçova Mağazası, Darty Çorlu Kipa Mağazası, Darty Mersin Marina Mağazası, Darty Ankara Atlantis Mağazası, Darty Prime Mall Antakya Mağazası, Darty Bornova Kids Mall AVM Mağazası, Darty Ümraniye Buyaka Mağazası, Darty Balıkesir KİPA Extra AVM Mağazası , Darty Bodrum Midtown AVM Mağazası 



Geri Dön