27 / 04 / 2024

Darülaceze'nin yeni hizmet binası tanıtıldı!

Darülaceze'nin yeni hizmet binası tanıtıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Darülaceze Başkanlığı'nda düzenlenen Darülaceze'nin yeni hizmet binası projesinin bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı da katıldı...




Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Darülaceze Başkanlığı'nda düzenlenen Darülaceze'nin yeni hizmet binası projesinin bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Aydın “Burada yapılan bu güzel işin en anlamlı tarafı bir medeniyetimizin ihyası, Sultan Abdülhamid Han'ın mefkuresinin yeniden günümüze aksettirilmesi” dedi.


Okmeydanı'nda bulunan Darülaceze Başkanlığı'nın Sadıka Sabancı Salonu'nda sabah saatlerinde düzenlenen toplantıya Başkan Remzi Aydın'ın yanı sıra Milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Belediye Başkanları ve STK temsilcileri katıldı. Toplantıda ilk olarak Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve Başkan Yardımcısı Ümit Ünal, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Arnavutköy Yassıören'de inşa edilmesi planlanan yeni hizmet binası ile ilgili bilgilendirme ve Darülaceze'de verilen hizmetlerle yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptılar. Darülaceze Başkanı Cebeci, bilgilendirme sırasında yeni hizmet binasının daha modern, daha konforlu bir tesis olacağını vurguladı.


Sunumun ardından söz alan Başkan Aydın, Darülaceze'de verilen hizmetlerin, yapılan işlerin çok güzel şeyler olduğunu belirterek; “Bana göre burada yapılan bu güzel işin en anlamlı tarafı ise bir medeniyetimizin ihyası, Sultan Abdülhamid Han'ın mefkuresinin yeniden günümüze aksettirilmesi. Günümüz Türkiye'sinin buna ihtiyacı var. Aynı istikamette yürümek iradesi var. Dolayısıyla köklerimize dönmek ve medeniyetimizi ihya etmek anlamındaki yürüyüşümüze katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.



Eyüp Belediyesi


Geri Dön