19 / 04 / 2024

Davaı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Davaı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi, İkbal Ticaret Merkezi'nde kuruldu.



Davaı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi, İkbal Ticaret Merkezi'nde kuruldu.


Davaı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin esas amaç ve konusu aşağıdaki gibidir; 1. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek ve yapmak; 2. Her türlü mühendislik, müşavirlik ve kontrollük işlerini ve hizmetlerini yapmak ve sağlamak ve ilgili uygulamaları yerine getirmek; 3. İnşaat ve mühendislik projeleri yapmak ve yaptırmak; 4. Amaç ve konusu ile ilgili tesisler kurmak; 5. Her türlü montaj işlerini taahhüt etmek ve yapmak; 6. Amaç ve konusuna ilişkin her türlü kişiyi yurtdışında ve yurtiçinde istihdam etmek; 7. Her türlü planlama, projelendirme, teknik hesaplama, müşavirlik, elül, araştırma, tasarım, fizibilite işleri yapmak ve bunları yapmak için personel istihdam etmek; 8. Her türlü yalıtım işlerini yapmak ve her türlü yalıtım makinası, ekipmanı ve malzemesinin ihracatını, ithalatını, üretimini, montajını ve sökümünü; 9. Her türlü mühendislik, inşaat, yalıtım ve benzeri işlere ilişkin makine, ekipman, malzemeyi ve her türlü yedek parçayı ithal ve ihraç etmek; 10. Amaç ve konusuna ilişkin her türlü makine, ekipman ve malzemeyi ihraç etmek, ithal etmek, satın almak, satmak, imal etmek ve çalıştırmak; 11. Aktif ve pasif korozyon projeksiyon sistemlerinin kurulumunu yapmak ve bu kurulum projeleri için mühendislik hizmetleri sağlamak; 12. Kablo koruma sistemlerini uygulamak ve kabloların etrafındaki menteşeleri, pilonları, amkrajları, enjoksiyonları ve egzoz manşonlarını kaplamak; 13. Yapı faaliyeti yürütmek ya da köprü ve diğer yapılardaki işlerin devamını sağlamak için ulaşım imkanlarını seçmek, geliştirmek, temin etmek, kaldırmak ve kullanmak için destek hizmetleri sağlamak; 14. Köprü kiriş kutularında, pilonlarda, ankrajlar bloklarında ve askı halatlarında nemsizleştirme proses tesisatı sağlamak, kurmak ve bakımını yapmak ve nemsizleştirme tesisatı için ön dizaynı geliştirmek; 15. Aşındırıcı püskürtümlü temizleme, basınçlı su, yalazla temizleme, çinko ve alüminyum ile kaplama, boya ve cila uygulama, pasif yangın koruması gibi temizleme hizmetleri sağlamak; Yukarıda belirtilen konulara ilave olarak başka faaliyetlere girmenin yararlı ve gerekli olduğu farz ve kabul edilen hallerde Şirket yasaların izin verdiği ölçüde, Yönetim Kurulu tarafından kabul edilen ayrı bir karar ile söz konusu faaliyetlere girebilecektir.


Davaı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Teşvikiye Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi, İkbal Ticaret Merkezi 17/13 


Geri Dön