23 / 04 / 2024

Davutpaşa Inİstanbul Gala Evleri fiyatları!

Davutpaşa Inİstanbul Gala Evleri fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Davutpaşa Inİstanbul Gala Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.



Davutpaşa  Inİstanbul Gala  Evleri fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor.


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Inİstanbul Gala Konutları 80 dönümlük eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine yayılıyor. 


Nef Inİstanbul Gala konum olarak TEM'e 7 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, metroya 400 metre uzaklıkta bulunuyor.


Topkapı İnİstanbul Gala'nın sosyal donatı alanları içerisinde; kapalı otopark, basketbol sahası, asansör, kreş, güvenlik, mescit, oyun alanları, yüzme havuzu, sinema yer alıyor.


Toplam 788 adet üniteden meydana gelen Davutpaşa Inİstanbul Gala Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projenin 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Inİstanbul Gala satış ofisi 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön