29 / 03 / 2024

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyat!

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyat!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyat listesi kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen proje 470 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor.



Inİstanbul Gala Topkapı'da teslimlerin 2018 yılının 2. yarısından itibaren gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan daire seçenekleri yer alıyor.


Davutpaşa  Inİstanbul Gala  fiyat listesi konutların alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen proje 788 tane üniteden oluşuyor.


İş GYO Inİstanbul Evleri metrobüse 1 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, TEM'e 7 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor. Proje 80 dönümlük arsa üzerine yayılıyor.


Dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında farklılık gösteren Inİstanbul Gala Topkapı Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatta, kalan bedel 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyat!

Nef ve İş GYO imzası taşıyan Inİstanbul Gala'da konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projede 2 bin 100 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. 


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında olan Inİstanbul Gala Rezidans'ta sinema, kapalı otopark, yüzme havuzu, oyun alanları, güvenlik, basketbol sahası, kreş, mescit ve asansör gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa iletişim

Telefon : 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön