25 / 04 / 2024

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları!

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.



Toplam 788 adet üniteden meydana gelen  Inİstanbul Gala  Residence'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları konutların kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.


Inİstanbul Gala Topkapı'da yüzde 1 peşinatta, kalan bedelin yüzde 24'ü teslimde ödeniyor, kalan kısım ise banka kredisiyle vadelendiriliyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Topkapı Inİstanbul Gala'da kreş, sinema, güvenlik, oyun alanları, basketbol sahası, kapalı otopark, mescit, asansör, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında olan projede konutların büyüklükleri minimum 48 metrekare, maksimum 308 metrekare olarak tasarlandı. 


Nef İş GYO Inİstanbul Gala Evleri E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, metroya 400 metre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre yakınlıkta hayata geçiriliyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala iletişim

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön