20 / 04 / 2024

Davutpaşa Inİstanbul Gala konut fiyatları!

Davutpaşa Inİstanbul Gala konut fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Davutpaşa Inİstanbul Gala konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen proje İş GYO ve Nef ortaklığında inşa ediliyor.



Davutpaşa  Inİstanbul Gala  konut fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeniyor.


Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen Inİstanbul Gala Evleri'nin alanları 48 metrekareden başlıyor, 308 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede 2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.


Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans konum olarak Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, TEM'e 7 kilometre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre mesafede bulunuyor.


Teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Inİstanbul Gala Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.


Nef Inİstanbul Gala Residence'de kreş, güvenlik, basketbol sahası, sinema, kapalı otopark, mescit, yüzme havuzu, asansör, oyun alanları gibi ortak kullanım alanları mevcut.


Davutpaşa Inİstanbul Gala konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 1 peşin ödemelerde, kalan bedelin yüzde 25'i teslimde, kalan kısım ise banka kredisiyle ödeniyor. 


Nef Inİstanbul Gala iletişim 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön