25 / 04 / 2024

DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Bulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Eski Ankara Yolu Caddesi'nde kuruldu.



DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Bulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Eski  Ankara  Yolu Caddesi'nde kuruldu.


DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) Her türlü Emlak, gayrimenkul, siteler,villa,tatil köyleri,devre mülk, apart otel, motel gibi turistik tesisler, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkuller almak, satmak,pazarlamak,kiralamak,kiraya vermek. Tarla ve arsalar üzerinde parselasyon yapmak ve imar durumları çıkarmak, ekspertiz yapmak, ihalelere girmek, projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtfak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa ve veya hakları gayrimenkul mükellefiyeti tahsis etmek. Tapu işlemlerini takip etmek. B) Yurtiçi ve yurt dışında her türlü İnşaat yapımı mesken, işyeri, iş merkezleri, toplu konut, yol, köprü, baraj, fabrika, spor tesisleri, kanalizasyonlar, kamuya ait binaların inşaatı ve türlü gayrimenkulün yapımı, alım satımını yapmak. Yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, taşerenlok hizmetleri yapmak ve yaptırmak. Bunlarla ilgili ihalelere girmek. C) Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracaatını yapmak. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otomobil, otobüs,münibüs, kamyon, kamyonet, taksi, motorsiklet, bisiklet ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtları, grayder silindir, v.b ağır iş ve sanayi makinalarının, alımı, satımı ,pazarlamasını, ekspertiznini yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında acente, bayilik ve mümesilliğini almak, İthalat ,ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. Oto galerileri açmak, işletmek, ihalelere girmek. D) Her türlü gıda maddelerinin toptan ve perakende alımını, satımını, pazarlamasını yapmak. Gıda ile ilgili yiyecek ve içecek ile ilgili satış mağazaları, market, büfe, kantin açmak ve işletmek. gerektiğinde başkalarına kiraya vermek. Yurt içinde ve yurt dışında şubeler açmak ve ihalelere girmek.       Yukarıda gösterilen konulardan başka ilerde şirket için faydalı, gerekli görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde genel kurul kararı alındıktan sonra şirket bu işleride yapabilecektir. Ana sözleşme değişikliğinde olan iş bu karar tesçil ve ilan ettirilerek uygulanacaktır. 



Geri Dön