18 / 04 / 2024

Dbg İnşaat Hırdavat Hazır Beton Mad.Kimyevi Mad.Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dbg İnşaat Hırdavat Hazır Beton Mad.Kimyevi Mad.Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Aslan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Dbg İnşaat Hırdavat Hazır Beton Mad.Kimyevi Mad.Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Aslan tarafından kuruldu. 


Dbg İnşaat Hırdavat Hazır Beton Mad.Kimyevi Mad.Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar,resmi kurum vehizmet binalar, beton ve asfalt karayolları liman binaları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı, mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri.......ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Dbg İnşaat Hırdavat Hazır Beton Mad.Kimyevi Mad.Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Yakuplu Mah.Başkent Cad. No.47/1 Beylikdüzü 



Geri Dön