26 / 04 / 2024

DD Mortgage'dan ev değiştirmeyi kolaylaştıran kredi

DD Mortgage'dan ev değiştirmeyi kolaylaştıran kredi

DD Mortgage'ın yeni ürünü ‘Süper Takas Kredisi', var olan evini satıp daha iyi bir ev satın almak isteyenler için büyük kolaylık sağlıyor



‘Süper Takas Kredisi' ile beğendiğiniz evi, eski evinizi acil olarak satmaya gerek kalmadan hemen satın almayı sağlıyor. Ayrıca alınan yeni ev ile mevcut evinizi teminat gösterek yeni evin ekspertiz değerinin yüzde 100 kadar da kredi kullanılabiliyor.

DD Mortgage'ın ‘Süper Takas Kredisi', iki ayrı krediden oluşuyor.  24 ay içerisinde diledikleri zaman, mevcut evlerini sattıklarında sadece o ana kadar işlemiş olan faizi ile birlikte ücretsiz olarak kapatacakları, tek ödemeli (Spot) bir kredi ve kalan tutar için taksitli bir diğer kredi. ‘Süper Takas Kredisi' ile mevcut evinizi, 24 ay içerisinde satmayı düşünüğünüz değerin üzerinde de satabiliyorsunuz. Bu durumda elinizde kalan fazladan nakiti, isterseniz kalan kredinize yatırabilir isterseniz de diğer bireysel ihtiyaçlarınız için kullanabiliyorsunuz.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

DD Mortgage'dan 'Süper Takas Kredisi'

DD Mortgage'ın yeni ürünü ‘Süper Takas Kredisi', var olan evini satıp daha iyi bir ev satın almak isteyenler için büyük kolaylık sağlıyor.
‘Süper Takas Kredisi' ile beğendiğiniz evi, eski evinizi acil olarak satmaya gerek kalmadan hemen satın alabiliyorsunuz. Üstelik alacağınız yeni ev ile mevcut evinizi teminat gösterek yeni evinizin ekspertiz değerinin yüzde yüzüne kadar da kredi kullanabiliyorsunuz. DD Mortgage'ın ‘Süper Takas Kredisi', iki ayrı krediden oluşuyor.

24 ay içerisinde diledikleri zaman, mevcut evlerini sattıklarında sadece o ana kadar işlemiş olan faizi ile birlikte ücretsiz olarak kapatacakları, tek ödemeli (Spot) bir kredi ve; kalan tutar için taksitli bir diğer kredi.
‘Süper Takas Kredisi' ile mevcut evinizi, 24 ay içerisinde satmayı düşünüğünüz değerin üzerinde de satabilirsiniz. Bu durumda elinizde kalan fazladan nakiti, isterseniz kalan kredinize yatırabilir isterseniz de diğer bireysel ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz.
Hürriyet Emlak

Süper Takas Kredisi Örnek Ödeme Tablosu


Geri Dön