23 / 04 / 2024

De 'Longhi elektrikli süpürgeleri evlerde hijyen sağlıyor!

De 'Longhi elektrikli süpürgeleri evlerde hijyen sağlıyor!

De 'Longhi 'nin yeni ürünü “XTL 7060 Elektrikli Süpürge ” güçlü emiş gücü sayesinde kiri ve tozu yok ediyor. Pratik kullanımı sayesinde kısa sürede çözüm sunarken, temizliği yorucu değil zevkli hale dönüştürüyor



De 'Longhi 'nin yeni ürünü “XTL 7060 Elektrikli Süpürge ” güçlü emiş gücü sayesinde kiri ve tozu yok ediyor. Pratik kullanımı sayesinde kısa sürede çözüm sunarken, temizliği yorucu değil zevkli hale dönüştürüyor.  

Ev temizliğinin sağlığımızı ne kadar etkilediğini biliyor musunuz Evlerde biriken toz ve kirler insan sağlığını olumsuz etkiliyor. İtalya 'nın tasarım ödüllü markası De 'Longhi yepyeni ürünü “XTL 7060 Elektrikli Süpürge ” tozları yok ederek, hijyen sağlıyor.
Kırmızı ve beyaz renk seçenekleriyle sunulan De 'Longhi 'nin yepyeni ürünü “XTL 7060 Elektrikli Süpürge ”, hepa filtresi sayesinde en ufak toz zerreciklerini bile yok ediyor. Koku önleyici toz torbası, kuvvetli emiş gücü ve elektronik kontrol sistemi sayesinde kolay temizlik sağlıyor. Kolay kullanım özelliği sağlayarak evinizin her köşesini tertemiz yaparak, sizi ve sevdiklerinizi koruyor.

De 'Longhi ürünlerine; Bimeks, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Migros, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus, Darty ve Electro world 'un tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

 

 


Geri Dön