24 / 04 / 2024

Decathlon Samsun'da yeni mağazasını açıyor!

Decathlon Samsun'da yeni mağazasını açıyor!

Decathlon Karadeniz'in en büyük spor mağazasını Samsun'da açıyor...




Decathlon mağazası hem alışveriş, hem de spor alanı. Mağazadaki tüm ürüneler denenebiliyor. Decathlon’un markalarından biri olan Oxelo'nun tekerlekli patenlerini 25 metrekarelik pistte deneyebilir, mağaza koridorlarındaki özel bisiklet alanlarında bisiklete binebilir, masa tenisi veya badminton oynayabilir, doğa yürüyüşü ayakkabılarını mağazanın içinde özel olarak hazırlanmış engebeli alanda test edebilirsiniz! Mağazada ayrıca çocuklar için dev bir trambolin de bulunuyor.  Kısaca Decathlon'da alışveriş yapanların yanında paten yapan çocuklar, bisiklete binen aileler, masa tenisi oynayan gençler görmek mümkün!


Decathlon, birbirinden  kaliteli ve yenilikçi spor ekipmanlarını, mümkün olan en düşük fiyatlarda sunarak Türkiye’de spor tutkusunu yaymayı amaçlıyor!


1976’da kurulan, global cirosu 6.5 milyar Euro olan ve tüm dünyada 53.000 çalışanı bulunan Decathlon, spor tutkusunu tüm dünyada yaymaya devam ediyor. Trekkingden fitnessa, tenisten yüzmeye, dağcılıktan kayağa, balıkçılıktan futbola,  patenden bisiklete kadar 60 farklı spor dalında kimisi dünyaca ödüllü 35.000 ürüne sahip olan Decathlon’un en büyük özelliği, profesyonel sporcular ve müşteriler tarafından test edilip kullanılan en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunuyor olması.  Dünya çapında ünlü dev markaları da barındıran Decathlon’un kendisine ait, teknoloji, fonksiyonellik ve uygun fiyatı esas alan özel markaları bulunuyor. Dünyanın farklı noktalarında Decathlon kamplarında geliştirilen ve başka hiçbir yerde bulunamayacak son derece yaratıcı,  yenilikçi ve kaliteli spor ekipmanlarından oluşan bu dünyaca ödüllü markalar, yüksek kalite/düşük fiyat oranı ile sporseverleri bekliyor.


Decathlon çalışanları, spor sırasında vücudun ihtiyacını karşılayacak ürünler üzerine aralıksız olarak yenilikçi çalışmalar sürdürüyorlar.  3 iç laboratuar, 50 araştırmacı, 600’den fazla mühendise ve 20 dış ortak laboratuara sahip olan Decathlon’un, her seviyede sporcu ile düzenli olarak temas halinde olan tasarımcı ve mühendis ekibi, spor sırasında rahatlığı ve güvenliği birleştirmeyi sağlayan tutku markalarını yaratıyor. Araştırma & Geliştirme Direktörü Laurent Baly, aynı zamanda İnsan Anatomisi Bilimleri Doktoru. Üzerinde 60,000 ’den fazla test uygulanan ve kalite, uygunluk, uzun ömürlülük ve fiyat bakımından en mükemmel bulunan fikir ve ürünler ar-ge  çalışmalarının ardından mağazada hayat buluyor. Bu kapsamda Decathlon çatısı altında her yıl 3.500 yeni ürün yaratılıyor. Sporcuların ihtiyaçlarına kulak vererek yaratılan bu markalar, kolay kullanımları, kaliteleri ve çok uygun fiyatları ile tüm sporseverlerin beklentilerine cevap veriyor. Decathlon’un hedefi her sporcunun, mükemmel kalitedeki performans arttırıcı tutku markalarını en uygun fiyatlar karşılığında kullanabilmeleri.


Başka yerde bulunamayacak ödüllü ürünler Decathlon’da!


Her kullanıcıya ve her ihtiyaca uygun standart spor ekipmanlarının yanı sıra Decathlon’da son derece yaratıcı ve teknolojik, başka hiçbir yerde olmayan spor ekipmanlarını da bulmak mümkün. IF Design Award China, International Design Excellence Awards, Reddot Design Awards ve Observeur Design ödüllerine layık olan “Rollnet”, pinpon masasına ihtiyaç olmadan dilediğiniz yerde masa tenisi oynamanızı sağlıyor.  IF Product Design Award ve International Design Excellence Awards ödüllerini alan “Reverse”, kayak sırasında sırtınızdan çıkarmadan içine ulaşabileceğiniz özel bir sırt çantası. Bu ürünlerin yanı sıra 2 saniyede kurulabilen kamp çadırı, portatif futbol kalesi “The Kage”, yatağınızdaymış gibi hissedeceğiniz entegre matlı uyku tulumu  ve daha birçok özel ürün de yalnızca Decathlon’da bulunuyor.


Decathlon’un  bir başka özelliği de çalışanlarına sporu  şart koşulması


Decathlon'un bir başka özelliği de çalışanlarına sporun şart koşulması. Decathlon Türkiye'nin 500 çalışanı gibi, Türkiye Ülke Müdürü Boumedienne Boualaoui da spor tutkunu. Üniversitedeyken 6 yıl boyunca ülkesinde 3. liginde orta saha oyuncusu olarak profesyonel futbol oynamış.  Spor uzmanı Decathlon'daki satış görevlileri aynı zamanda birer danışman. İnsanları doğru sporlara yönlendiriyorlar, ürün bilgilerinin yanı sıra sporla ilgili tavsiyelerde de bulunuyorlar.


Geri Dön