19 / 04 / 2024

Dedeman, 10 yıl içinde 42 otel ile hizmet verecek!

Dedeman, 10 yıl içinde 42 otel ile hizmet verecek!

Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıfat Dedeman, 10 yıl içinde 20'si Dedeman, 22'si Dedeman Park olmak üzere 42 otel ile hizmet vermeyi hedefliyoruz. Türkiye ve yurtdışında yeni projelerimiz olacak, dedi.



Dedeman Grubu'nun 16. oteli olma özelliğini taşıyan Dedeman Bostancı, 252 odasıyla hizmet verecek. Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıfat Dedeman," 10 yıl içinde 20'si Dedeman, 22'si Dedeman Park olmak üzere 42 otel ile hizmet vermeyi hedefliyoruz. Türkiye ve yurtdışında yeni projelerimiz olacak. 


Hedefimiz, yurtdışında Türkiye üe ortak tarihi geçmişe sahip, ekonomik işbirliğimizin yam sıra kültürel bağımızın bulunduğu ve aynı coğrafyayı paylaştığımız ülkeler, yurtiçinde ise sanayi, ticaret ve kültür turizmi açışmdan gelişmekte olan şehirlerde yer almak" dedi. Gelecek aylarda Dedeman Park Bostancı ve Moskova'da, Dedeman Park İzmailovo otellerinin hizmete gireceğini söyleyen Dedeman Turizm Yönetimi AŞ Genel Müdürü Emrullah Akçakaya da "2015'te İstanbul'da dördüncü otel ise Kanyon alışveriş merkezinin yanında inşaatı süren Dedeman Park Levent oteli olacak" dedi. Dedeman Bostancı, 178 adet Superior oda, 32 adet Deluxe oda, 32 adet Executive oda, 9 adet Executive Suit ve Kral Dairesi'ne sahip. 

Hürriyet


Geri Dön