26 / 04 / 2024

Dedeman Gaziantep'te ikinci otelini açtı!

Dedeman Gaziantep'te ikinci otelini açtı!

Dedeman Hotels & Resorts International'ın, iş dünyasına özel yarattığı yeni konsepti Dedeman Park'ın ikinci oteli Dedeman Park Gaziantep kapılarını misafirlerine açtı. Dedeman Park grubun Gaziantep'teki ikinci oteli olma özelliğine sahip...




Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International'm ikinci matkası ilki Denizli'de açılan Dedeman Park Otelleri. Dedeman Park Gaziantep'! de zincire ekleyerek büyümesini sürdürüyor. Dedeman Park Gaziantep. eski şehir ile alışveriş ve iş dünyalarının çekim merkezinde yer alıyor. Otel Gaziantep Havaalanı'na 22 km, otobüs terminaline 7 km, Şehitkamil Kongre Merkezi'ne 2 km uzaklıkta Dedeman Park Gaziantep 125 odasının yanı sıra farklı türde etkinlikler için isteğe göre tasarlanabilen Ayımap Toplamı Salonu, Zeugma Toplantı Salonu ve Dülük Toplantı Salonu olmak üzere toplam 120 kişilik 3 adet ilen teknolojiyle donatılmış toplantı salonlarıyla şehrin merkezinde hizmet verecek. Dedeman Park Gazianrep, iş seyahatleri gibi kısa süreli konaklamalarda business center, fitness center,zengin Türk kahvaltısı dışında öğlen ve akşam yemeği servisi de sunacak. Otelde Park Restaurant adlı 150 kişilik bir restoran da bulunuyor. Dedeman Park Gaziantep "in antialerjik yastıklar dahil kaliteli ve konforlu tekstil ürünleriyle iyi geceler garantili odalarında: iklimi en dııme. çalışma masası, direkt telefon, kaolosuz internet bağlamışı, çay ve kahve ikramı, mim buzdolabı, saç kurutma makinesi, ütü ve ütü masası, uydu ve sinema kanalları ve laptopun sığabileceği boyutta ve aynı zamanda şarj edilebileceği güvenlik kasası gibi tüm hizmetler eksiksiz olarak sunulacak.

Sadece tasarım değil, uygulama anlamında da çevrecilik adına gerekli tüm çalışmaların yapıldığı Dedeman Park Gaziantep'te; su ve enerji tasamıfiı standartları, çevre duyarlılığı konusunda çalışan eğitimleri ve çevreye zararlı maddelerin tüketiminin ve atık miktarının azaltılması standartları uygulanacak.

Dedeman Park Gaziantep'te konaklayan misafirler Dedemoney ve Dedeman Loyal Club sadakat programlarından da yararlanabilecek.


Ankara Ticari Hayat

Geri Dön