20 / 04 / 2024

Dedeman Grubu Skalite Ödülü aldı!

Dedeman Grubu Skalite Ödülü aldı!

Seyahat ve turizmin tüm kolların bir araya getiren tek uluslararası organizasyon SKAL'ın dünyadaki en büyük kulübü Skal International İstanbul tarafından, SKALİTE Ödüllerinin 16'cısı, sahiplerini buldu...



Seyahat ve turizmin tüm kolların bir araya getiren tek uluslararası organizasyon SKAL'ın dünyadaki en büyük kulübü Skal International İstanbul tarafından, turizm sektöründe kalite çıtasını yükseltmeyi hedefleyen kişi, kurum ve kuruluşlara verilen SKALİTE Ödüllerinin 16'cısı, düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Toplam 10 kategoride ve 31 alanda verilen SKALİTE ödüllerinin kazananları Türkiye'de bulunan 15 Skal Kulübünün tüm üyeleri ve bağımsız bir jüri tarafından belirlendi. Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşen törende ödülü Dedeman Grubu Kurulu Üyesi Banu Dedeman aldı. Geceye, Dedeman Grubu Yönetim Kumlu Başkanı Murat Dedeman ve Yönetim Kumlu Üyesi Rıfat Dedeman da katıldı. 


Turizm Yatırım Grubu ödülüne layık görülmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten Banu Dedeman; "Geleneksel Dedeman Misafirperverliği anlayışı ile hizmet verdiğimiz turizm sektöründe başarımızı SKALİTE gibi ödüller ile taçlandırıyor olmak gurur verici. Uluslararası arenada faaliyet gösteren Dedeman Grubu, ikinci markası Dedeman Park ile ikinci zincirini yaratan ilk Türk otelcilik şirketi haline geldi. Yolumuza büyüyerek ve güçlenerek devam ediyoruz" dedi. 


Ortadoğu Gazetesi


Geri Dön