28 / 03 / 2024

Dedeman ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Dedeman ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ve Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı, 186 ülkeden 10 bin 96 firmanın katılımıyla 4-8 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşti.



Konya Ticaret Odası ile Mevlana Kalkınma Ajansı'nın iş birliği ve KOSGEB desteğiyle gerçekleşen llıarda, Konya ve Karaman 35 m2'lik stantla yer aldı. Dedeman Konya Oteli de fuarda yer alarak Almanya'da Konya'yı tanıttı.


Dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel ziyaretçileri ağırlayan ve her yıl düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuan'nda, Konya'daki otel ve acente yetkilileri, farklı ülkelerden tur operatörleri ve ülke temsilcileri ile bir araya geldi. Bu yıl 49'uncusunun düzenlendiği ITB Berlin Turizm Fuan'nda Dedeman Konya Oteli Satış ve Pazarlama ekibi ile yer aldı. 


Dedeman Konya Oteli Satış ve Pazarlama Müdürü Fatih Kocagüzel, "Dünya turizmcilerinin her yıl düzenli olarak katıldığı ITB Berlin Turizm Fuan'nın özellikle yaz sezonunu belirleyen bir etkinlik olarak biliniyor' diyerek fuarın bağlanan iş anlaşmaları ile 6 milyar Avro'luk ticaret hacmine sahip olduğunu sözlerine ekledi. Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan dokümanlar, tanıtım faaliyetlerine yön verdi. Fuarda gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını belirten Fatih Kocagüzel, "Mevlana Kalkınma Ajansı'nın hazırladığı Almanca ve İngilizce dokümanlar ziyaretçiler tarafindan büyük ilgi gördü. Bu tarz önemli fuarlarda Konya'nın tanıtımı için alternatif paketlerin oluşturulması oldukça önemli. Bu sayede turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalar profesyonel platformda sektörün nabzını ölçme imkanı buluyor" dedi. Haber 


Anadolu Telgraf


Geri Dön