24 / 04 / 2024

Dedeman Latakia 2013´te açılacak!

Dedeman Latakia 2013´te açılacak!

Dedeman Hotels& Resorts International, Aleppo, Damascus ve Palmyra´dan sonra ülkedeki 4. otelini Latakia´da 2013 yılında açacak



Dedeman Hotels& Resorts International, Suriye pazarını sevdi. Grup, Aleppo, Damascus ve Palmyra´dan sonra ülkedeki 4´üncü otelini Latakia´da 2013 yılında açacak. Suriye´nin en önemli turizm ve eğlence merkezlerinden biri olan Latakia´da yer alacak Dedeman Latakia, tamamen kendine ait bir koyda 400 metrelik sahil şeridine sahip bir konumda yer alıyor.

Dedeman Hotels&Resorts International Genel Müdürü Tamer Yürükoğlu, Türkiye´de ise Edirne´ye 5 yıldızlı bir otel kazandırmaya hazırlandıklarını açıkladı. Mal sahibi şirket GND Yönetim ve Ticaret tarafından inşaatı sürdürülen Dedeman Edirne´nin 2011 yılında açılmasının planlandığını aktaran Yürükoğlu, 160 odalı otelin açılmasıyla grubun otel sayısının 22´ye ulaşacağını söyledi. Bu otellerin yanı sıra grup, Malatya, Berlin ve Medine´de de otel açmak için imza aşamasına geldi. Malatya Oteli 5 yıldızlı, Berlin 4 yıldızlı olarak konumlandırılırken Medine´deki otel 180 odalı ve 4 yıldızlı olarak şehir merkezinde faaliyet gösterecek.
Vatan


Geri Dön