25 / 04 / 2024

Dedeman Tokat Park Otel'in temeli atıldı!

Dedeman Tokat Park Otel'in temeli atıldı!

Dedeman Tokat Park Otel'in temel atma töreni gerçekleşti. Vali Cevdet Çan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkam Ahmet Arat ve diğer davetliler katıldı.



Törende ilk olarak inşaat koordinatörü Av. İlker Turdan tarafından yapılacak olan Dedeman Tokat Park Otel hakkında katılımcılara bilgiler verildi. 



Atlas Yatırım Planlama olarak 18.05.2015 günü alınan ruhsatla çalışmalara başladıklarım söyleyen Turdan otel hakkında şu bilgileri verdi: "Yatırımımız toplam 25 bin metrekare inşaat alamna sahip. 3 bloktan oluşan binalarımızda A Blok yatak katlarının da bulunduğu ana kütleyi oluştururken B Blokta SPA ve sağlık merkezi, C Blok konferans merkezinden oluşacaktır. Otelimiz 9 yatak katı, 1 idari katı, 1 tesisat katı, giriş ve 2 bodrum katı olmak üzere toplam 14 kattan oluşacaktır.


 

Konferans merkezi 61 metrekare ihtiyaca göre ikiye bölünebilen 600 kişilik bir büyük salon ve ortalama 60 metrekare büyüklüğünde iş organizasyonlarında kullanılabilecek 5 ayrı toplantı salonundan oluşacaktır. 



SPA ve sağlık kulübümüz ise karma ve bayanlar bölümü Muhtemel açılış tarihimiz Eylül 2016 olarak planlanmaktadır." İnşaat Koordinatörü Av. İlker Turdan'ın yaptığı açıklamaların ardından kurbanlar kesildi. 



Yeni Erbaa Gazetesi



Geri Dön