25 / 04 / 2024

Dedeman'dan Dedeman Gayrettepe Oteli açıklaması!

Dedeman'dan Dedeman Gayrettepe Oteli açıklaması!

Dedeman Grubu, Dedeman İstanbul Oteli'nin satıldığına dair Para Dergisi'nde çıkan ilişkin habere ilişkin açıklama yaptı. İşte Dedeman Grubu'nun Dedeman Gayrettepe Oteli açıklaması...



Türkiye’nin ilk otel zinciri markası olarak, yaklaşık 50 yıldır faaliyet gösteren köklü ve güçlü bir markayız. Otelcilik sektöründeki tecrübemiz, geniş hizmet yelpazemiz ve benzersiz kalite anlayışımızla öncelikli olarak Türkiye’de ve sonrasında Türkiye periferisindeki ülkelerde faaliyet göstererek, hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyümeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda stratejik olarak sektördeki global otel zincirleri gibi, management ve franchising modelleri ile büyümeye devam etmekteyiz. Bu plan çerçevesinde, grubumuza ait olan Dedeman Istanbul gibi gayrimenkullerimizin satışı da iş modelimiz kapsamında yer almaktadır. Ancak haberde bahsi geçen Mısırlıoğlu Mimarlık ile bu kapsamda herhangi bir işbirliğimiz bulunmamaktadır. 


Dedeman Grubu olarak, mevcut 16 otelimiz ile birlikte, yeni otel projelerimizle de önümüzdeki dönemde büyüyerek hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu kapsamda 2016 yılında; Ocak ayında faaliyete geçen Park Dedeman Elazığ ve geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiğimiz Park Dedeman Bostancı İstanbul ve Park Dedeman Trabzon otelleriyle birlikte, Dedeman Osmaniye ve Park Dedeman Tokat’tan oluşan, 2 yeni otel projemizin açılışını gerçekleştiriyor olacağız. 


Bu stratejik karar çerçevesinde hayata geçireceğimiz yeni projelerimizi tüm kamuoyuyla paylaşmayı sürdüreceğimizi belirtir, konuyu bu bilgiler ışığında değerlendirmelerinize sunarız. 


Saygılarımızla,

Dedeman Grubu



Dedeman Gayrettepe Oteli satışa çıkarıldı!



Geri Dön