25 / 04 / 2024

Defne Samyeli Eren Talu'ya hapis istemiyle dava açtı!

Defne Samyeli Eren Talu'ya hapis istemiyle dava açtı!

Defne Samyeli, 3 ay uzaklaştırma cezasına rağmen eve girip duvarlara tehditler yazan Eren Talu hakkında hapis istemiyle dava açtı



Eşi Eren Talu'yla boşanması gündemden düşmeyen ünlü haber spikeri Defne Samyeli şaşkınlık içinde... Samyeli'yi hayrete düşüren neden ise 14 yıldır aynı yastığa baş koyduğu ve 2 çocuğunun babası olan eşi Eren Talu'nun arka arkaya yaptığı açıklamalar... İki çocuğunun annesi Samyeli'ye ihanet ederken Takvim muhabiri Halil Çilingir'in objektifine yakalanan ünlü mimar, günlerce eşine kendini affettirmeye çalıştı.

Hakaretler...
Ancak Defne Samyeli, "Bu evliliğin geri dönüşü yok" diyerek mimara boşanma davası açtı. Samyeli, Eren Talu'dan 1.5 milyon TL'lik tazminat talep edip eşini aynı gün aldırttığı mahkeme kararıyla 3 ay evden uzaklaştırmıştı. Ancak şimdi güzel sunucu, "psikolojik şiddet" gördüğünü söylediği eşinin hışmına uğradı. Eren Talu, "olaylı boşanmaların avukatı" Kezban Hatemi'nin hazırladığı mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde Defne Samyeli'yi "haysiyetsiz" bir yaşam sürdürmekle suçladı.

Suskunluğunu bozdu
Üstüne üstlük maddi krizdeki Eren Talu, Samyeli'den 500 bin TL de tazminat talep etti. Bununla da yetinmeyen mimar, 2 çocuğunun annesiyle ilgili ortaya çirkin iddialar attı... "Defne, İsrail'de sevgilisiyle tatil yaptı, beni aldatıyordu" Talu'nun çirkin iddiaları arasındaydı... Samyeli, suskunluğunu bozdu ve boşanma davasının ardından kendisine kabus gibi bir hayat yaşattığını açıkladı. Takvim'e konuşan Samyeli, şunları söyledi:

'Güvenliğimiz için...'
"Eren Talu'nun 3 ay evimize girmemesi yönünde mahkeme kararı aldırttım. Talu'nun beni telefonla araması, bana cep telefonu mesajı atması ve evliliğimizle ilgili konuşması da yasaktı. Ancak o, bu yasaklara uymadı. 'Tebligat gelmedi' diyerek eve girdi. Duvarlara kırmızı sprey boyayla 'Bana döneceksin. Sana kendimi unutturmayacağım. Gözüm her an üzerinde' gibi yazılar yazdı. Bu yazıları gören çocuklarım dehşete düştü. 'Anne bizi bu evden çıkar' diyerek ağladılar. Haftalardır evime giremiyorum." Defne Samyeli, dün aldığı şok bir kararı da ilk kez Takvim'e açıkladı. Boşanmak istediği eşinin psikolojisinin yerinde olmadığını söyleyen Defne Samyeli, mahkemeye başvurarak 3 ay evden uzaklaştırma cezasına uymayan Eren Talu'nun tutuklanmasını talep etti. Samyeli, "Bu kararı çocuklarım ve kendi geleceğim için aldım" dedi.

Kabus gibi bir hayat yaşıyorum
Eren Talu'nun hakaretleriyle sarsılan Defne Samyeli, psikolojisinin gitgide bozulduğunu söylediği eşi yüzünden kabus dolu bir hayat yaşadığını söyledi. Samyeli, "Bütün evimin duvarlarında tehdit ve hakaret dolu yazılar yazıyor" diye konuştu.
Takvim

İlgili haber:

Mimar Eren Talu parmağından alyansını çıkarmıyor!


Geri Dön