28 / 03 / 2024

Defne Samyeli, eski eşi mimar Eren Talu'ya dava açtı!

Defne Samyeli, eski eşi mimar Eren Talu'ya dava açtı!

Eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli ile Eren Talu savaşı yeniden kızıştı. Ünlü mimarın Ayşe Arman'a verdiği röportaj boşanma sürecinde olduğu Samyeli'yi harekete geçirdi



Güzel spiker, Talu'nun cinsel yaşamına kadar anlattığı evlilik hayatının detayları yüzünden iffetinin ayaklar altına alındığını savundu.

Samyeli'nin avukatı mahkemeye verdiği dilekçede; Eren Talu'nun müvekkiline yaptığı "Seni basında rezil ederim, seni şok ederim insan içine çıkamazsın" tehditlerini eyleme dönüştürdüğünü öne sürdü. Defne Samyeli, röportaj yapan Ayşe Arman ve röportajı yayımlayan gazete hakkında tazminat talebinde bulundu.

EREN TALU: KARIM BAŞKASINA AŞIK OLDU
Ünlü mimar, Hürriyet'te yer alan röportajında; Defne Samyeli'nin başkasına aşık olduğunu kendisine itiraf ettiğini öne sürmüştü. Samyeli için, "İki votka içip seviştik" gibi cinsel yaşamla ilgili ifadeler de kullanan ünlü mimar, kendisinin de yurt dışında para karşılığında seks yaptığını itiraf etmişti.

iFFETiMi AYAK ALTINA ALDI
Ünlü spiker Talu'ya; şeref ve iffetinin ayaklar altına alındığını öne sürüp 10 bin maddi, 500 bini de manevi olmak üzere toplam 510 bin liralık dava açtı.
Takvim

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

'İffetimi ayaklar altına aldı' diye eşine 510 bin TL'lik dava açtı

Eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli, özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulunan boşanma sürecindeki eşi işadamı Eren Talu hakkında, "İffetimi ayaklar altına aldı" diyerek 510 bin liralık dava açtı. İşadamı Eren Talu'nun gazeteci Ayşe Arman'a verdiği iş ve özel yaşamına ilişkin röportaj 27 ve 28 Haziran'da yayımlanınca bir yıldır ayrı yaşadığı eşi Defne Samyeli harekete geçti. Söz konusu röportajda Talu'nun evlilik hayatlarını cinsel yaşamına kadar anlattığını belirten Samyeli, iffetinin ayaklar altına alındığını savundu. Samyeli, asliye hukuk mahkemesinde 10 bini maddi, 500 bini manevi toplam 510 bin liralık tazminat davası açtı. Dilekçede, röportajdan Talu'nun "Karım başkasına âşık oldu, para bitti kadın gitti" gibi ifadeleri alıntı olarak yer aldı.
Sabah


Geri Dön