29 / 03 / 2024

Defne Samyeli mimar eşi Eren Talu'yu 3 ay daha istemiyor!

Defne Samyeli mimar eşi Eren Talu'yu 3 ay daha istemiyor!

Defne Samyeli, boşanma davası açtığı eşi Eren Talu'ya verilen 3 aylık evden uzaklaştırma kararının uzatılması isteğiyle dilekçe verdi



Türkiye eski güzeli ve sunucu Defne Samyeli, boşanma davası açtığı mimar eşi Eren Talu'ya verilen 3 aylık uzaklaştırma kararının uzatılmasını istedi. Samyeli, 14 yıllık eşi Eren Talu'ya verilen evden uzaklaştırma kararının 6 Ocak'ta biteceğini belirterek, aynı süreyle tekrar uzatılması için mahkemeye başvurdu. Samyeli dilekçesinde şunları söyledi: "Boşanma davasıyla birlikte eşim hakkında 3 ay evden uzaklaştırma kararı verildi. Eren, tebligatı almak istemeyince kolluk kuvvetleri aracılığıyla teslim edildi. Evden uzaklaştırma kararına kızıp, eşyalarını alma bahanesiyle duvarları, yerleri ve tüm eşyaları çıkmaz fosfor renkli kalem ve boyalarla tehdit ve küfür içeren yazılarla doldurdu. Yazıların silinmesi için çok çaba sarf ettim. Çıkaramayınca iki çocuğumla başka bir eve taşındım. Çocuklarımızın psikolojisini hiçe sayan Eren, tavırlarıyla bizleri tehdit altında tutmaktadır."

'İKİ YILDIR İLK KEZ TV İZLEDİK'
Eren Talu'nun iş hayatında da girdiği borçları ödemediği için gelecek icralar nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu iddia eden Samyeli "Eren'in yüzünden eve gelecek haciz korkusuyla uzun zamandır evimizde televizyon bile yoktu. İki yıldır ilk defa televizyonla karşılaşan çocuklarım, yeni yıla televizyon seyrederek girdi" dedi.
Sabah/Neslihan Keskin


Geri Dön