23 / 04 / 2024

Dekar Asmalı Hayat, Beylikdüzü’nde yemyeşil bir hayat sunuyor!

Dekar Asmalı Hayat, Beylikdüzü’nde yemyeşil bir hayat sunuyor!

78.000 m2’lik bir alanda, 3+1’den 5+1’e kadar farklı büyüklüklerdeki 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat, Beylikdüzü’nde yemyeşil bir hayatın kapılarını açıyor.



İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Beylikdüzü, günümüzün en önemli yaşam merkezlerinden biri olarak büyük ilgi görüyor. Dekar Asmalı Hayat 149 m²’den 361 m²’ye kadar değişen büyüklüklerdeki 244 bahçeli ev ile Beylikdüzü’nde yaşamınızda yeni bir sayfa açıyor. 


Gözlerinizi açtığınızda, sizi denizin sonsuz maviliğiyle karşılayan proje, adımınızı attığınızda yemyeşil bir bahçenin büyüsünü hayatınıza katıyor. 3+1’den 5+1’e kadar farklı büyüklüklerdeki evlerdeki her anınıza, hayatın farklı bir tonu eşlik ediyor. 


Güneşin eşlik ettiği bir havuz keyfi, Dekar Asmalı Hayat’ta yaşayabileceğiniz güzel günlerden sadece birisidir. Dilerseniz fitness salonu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, özel yürüyüş ve bisiklet parkurlarında yaşamın ritmini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.


“Bir yanımız deniz, bir yanımız bahçe. Hayat bu işte.” yaklaşımıyla gerçekleştirilen Dekar Asmalı Hayat, sizi yaşamın tüm renkleriyle buluşmaya davet ediyor.


Lansman fırsatlarıyla hayalinizdeki bahçeli eve sahip olmak için Satış Ofisi’ni ziyaret edebilir, örnek evleri gezebilirsiniz.


www.asmalihayat.com 


Satış Ofisi Telefon: 0212 875 05 01

Adres: Marmara Mahallesi, Yurt Caddesi, Beylikdüzü – İstanbul


Hürriyet


Geri Dön