28 / 03 / 2024

Dekon İnşaat, yeni projelere devam ediyor!

Dekon İnşaat, yeni projelere devam ediyor!

DEKON İnşaat Sat ış ve Pazarlama Koordinatörü Mimar Nesrin Göken, " Konut sektöründe arzla talep çakışmıyor. Biz daha butik ama daha işlevsel projeleri daha doğru fiyatlarla satacağımızı planlayarak gidiyoruz" dedi.



Dekon İnşaat, doğru lokasyonda, özellikleri olan, insanların yaşam beklentilerini karşılayabilecek, doğru fiyatlandırılmış projeler üretmeye devam ediyor. Dekon İnşaat olarak, butik projeler şeklinde tanımlanabilecek konut ve home ofis projeleri ürettiklerini söyleyen Dekon İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mimar Nesrin Göken, "Ataşehir ve çevresinde ilk kurulan inşaat firmalarından biriyiz. 2004 te A-Z İnşaat adı altında başlayıp, 2005 yılında Dekon İnşaat la devam eden faaliyetlerimiz sırasında Meritlife markası ile Göl Konakları, Park, Bulvar, Kent, Sempre Konutları olmak üzere toplam 2000 konutluk projeye imza attık. 2011 den sonra. 

Hayat Mertilife'ı teslim ettik. 2012 de Çekmeköy Bölgesinde Dekon Silva projesini başlattık ve şu sıralar 260 konutun teslim aşamasına yaklaşıyoruz. Bu yılın Mayıs ayında home ofis segmentinde Dekon Plus' a başladık. 


Bağdat Caddesi ve Kadıköy projeleri ile kentsel dönüşüm faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" açıklamasında bulundu. Göken, doğru lokasyonda, özellikleri olan, insanların yaşam beklentilerini karşılayabilecek, doğru fiyatlandırılmış projeler üretmeye devam edeceklerini vurguladı. 2014 yılı sonunda Çekmeköy'de yer alan Dekon Silva projesini teslim edecekleri bilgisini veren Göken, "2015 yılında Dekon Plus home ofis ve dükkan içeren projemizin teslimi var. Dekon Plus, özelİikli bir bina olacak, resepsiyon, vale. toplantı odası hizmetleri, spor olanakları donanımlı bir proje. 


Suadiye'de 3 bin 500 ve 2 bin 400 metrekare arsa alanında iki ayrı yenileme projemiz var. Doğu Ataşehir/ Şerifali Bölgesinde oluşturacağımız residence konseptli bir proje üzerinde de çalışmalarımız devam ediyor. 2016 sonuna kadar 4 proje ve yaklaşık 600 daire teslim etmiş olacağız" şeklinde konuştu. 


Ticari Hayat


Geri Dön