29 / 03 / 2024

Dekorasyonda farklılık yaratmak için minik dokunuşlar!

Dekorasyonda farklılık yaratmak için minik dokunuşlar!

Dekorasyonda farklılık yaratmak, evlerini minik dokunuşlarla güzelleştirmek isteyenler için yepyeni ürünler piyasada... Vitrinlerde, mutfak eşyalarından perdelere, yataklara kadar evlerde kullanım kolaylığı sağlayan tasarımlar var



"Kış geldi, evimi an önce Yenilemelıyim" diyenleri ünlü markaların birbirinden şık koleksiyonları bekliyor... Bu tasarımları görmeden evinizi dekore etmeyin!

Silverline Andromeda ile mutfakta yıldız parıltısı
 
Silverline Andromeda 90, sahip olduğu fonksiyonel kullanım avantajları ile vazgeçilmez oluyor. Mutfağınızda şık bir görünüm sunan Andromeda 90 model davlumbazı, uzaktan kumandası sayesinde mutfakta nerede olursanız olun kontrol edebiliyorsunuz. Yüksek emiş kapasitesi ile tek bir koku zerresi bile bırakmıyor. Üstelik ekstra sessiz çalışma özelliği sayesinde de hiçbir gürültü oluşmuyor.

Oktoberfest coşkusu Nolte Home Studio'larda

Almanya'ya gidemeyenler ve Oktoberfest keyfinden mahrum kalanlar için dünyanın önde gelen Alman markalarından Nolte, şimdi Oktoberfest'i Türkiye'deki mağazalarına getiriyor. 1-10 Ekim ve 17.00-19.00 saatleri arasında Nolte'nin İstanbul (Etiler, Erenköy, Nişantaşı, Avcılar) ve Bursa'daki mağazalarında gerçekleşecek Nolte Oktoberfest, orijinalini aratmayacak. Çünkü Nolte, Alman kültürünü Türk insanına tantımak ve bu sınırsız eğlenceyi yaratmak için orijinal Oktoberfest'in tüm güzelliğini organizasyonuna taşıyor.

Yataş'tan "havalı" yatak Body Balance

Türkiye'nin kişiye özel uyku konforu sağlayan ilk "havalı" yatağı Body Balance, Yataş tarafından piyasaya sunuldu. Türkiye'de ilk defa kullanılan "Air Channel" teknolojisi kullanılarak hazırlanar Balance yataklar, içindeki hava kanalları s vücudu dengeleyerek, uyku konforu sağ adet hava kanalı, omurgayı 8 farklı nolc dengeli olarak destekliyor

Samsung Beyaz sitesine birincilik

Samsung Beyaz Eşya bölümü Altın Örümcek Web ödülleri Mağazacılık kategorisinde bir Samsung Beyaz Eşya'nın  web sitesi vvww.samsunojbeyaz.com, jüri değerlendirmesi ile En İyi Perakendecilik/Mağazacılık internet sitesi seçildi. Site, aday aday olan 50 web sitesi arasından etkileyici ve kullanıcı dostu tasarımı ile öne çıkarak başta jürinin ve uluslararası oyların toplamda 55'inci alarak birinci seçildi.
Vatan 


Geri Dön