29 / 03 / 2024

Deliballı Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Deliballı Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Becati Deliballı ve Yusuf Deliballı ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Deliballı Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile Becati Deliballı ve Yusuf Deliballı ortaklığında kuruldu. 


Deliballı Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Deliballı Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Yenimahalle Mah.1519.Sok. No.6 A Bağcılar 


Geri Dön