24 / 04 / 2024

Delice'de TOKİ başvuruları başladı!

Delice'de TOKİ başvuruları başladı!

Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığınca dar ve orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu.



Delice Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Ankara-Samsun yoluna cephe olan ve belediye temin edilen arsalar üzerine Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığınca Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu. 


Yapılan açıklamanın devamında Bu konutları almak isteyen vatandaşlarımız öncelikle (2+1) konut için konut bedelinin % 12 si peşinat ( 4.000 tl başvuru sırasında) ödemeli 180 ay (15 yıl) vadeli satılacaktır. Taksit ödemesi konut teslimini takip eden aydan itibaren başlatılacaktır. Başvuru sahibinin: 25 yaş ve üzerinde yer alması (3+1) konut içi konut bedelinin % 15 peşinat (6.000 tl başvuru sırasında) ödemeli 120 ay(10 yıl) vadeli satılacaktır ilk taksit ödemesi gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanmasını takip eden 4. aydan itibaren başlayacaktır.  TOKİ  konutları almak isteyen vatandaşlarımızın bu konu ile ilgili belge ve bilgileri. Delice belediyesi yazı işleri müdürlüğünde müracaat edebilirsiniz. 


Kale Haber


Geri Dön