26 / 04 / 2024

Delonghi Dragon 4 radyatör ile sıcaklık evinizin her köşesinde!

Delonghi Dragon 4 radyatör ile sıcaklık evinizin her köşesinde!

Delonghi Dragon 4 radyatör ile sıcaklık evinizin her köşesinde. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte soğuk havalar etkisini göstermeye başladı. De’Longhi, Dragon 4 Yağlı Radyatörü ile kış aylarının soğuğunu hissettirmeden evlere yaz sıcaklığını taşıyacak.



Teknolojiyi eşsiz tasarımlarıyla birleştiren De'Longhi, soğuk kış günlerinde de sizi yalnız bırakmıyor. De’longhi’nin, kışın soğuk günlerinde kullanabileceğiniz 10 dilimli Dragon 4 Yağlı Radyatörü ile evinizin her köşesinde yaz sıcaklığını hissedeceksiniz.


Ünlü İtalyan markası De’Longhi tarafından yüksek teknoloji ile üretilen TRD1025 Dragon 4 Yağlı Radyatörü, yüzde 274 daha geniş ısıtma alanı ve tasarımındaki dikey boşluklarla baca efekti sunarak evin her köşesine ısıyı taşıyor. Eco Plus özelliğine sahip Dragon 4 Yağlı Radyatörü, ısı ve güç arasındaki dengeyi kurarak ideal sıcaklığı sağlamasının yanı sıra, önemli derecede enerji tasarrufu sağlıyor.


Bin 500-2 bin 500 vat enerji ile çalışan De’Longhi Dragon 4 Radyatör, üç farklı ısıtma ayarı ile istenilen sıcaklıkta kullanıma imkân tanıyor. Güvenlik termostatı, donma önleyici fonksiyonu, kolay taşımak için tasarlanmış tutma kısmı ile pratik bir kullanım sunan Dragon 4 Radyatör’ün oda termostatı ile oda sıcaklığını koruyabilir, evinizi dilediğiniz sıcaklıkta tutabilirsiniz.


De’Longhi ürünlerine; Hepsiburada.com, Mediamarkt, Teknosa, Bimeks, Metro, Migros, Bauhaus, Esse, Evkur, Koçtaş, Real, Kipa’nın tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz. 


De’Longhi Dragon TRD4 1025 için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 309,9 TL’dir.



Geri Dön