26 / 04 / 2024

Delta İncirli: Bahçelievler Eski Coca Cola Fabrikası arazisine yeni proje!

Delta İncirli: Bahçelievler Eski Coca Cola Fabrikası arazisine yeni proje!

Firma: Delta Proje

Proje: Delta İncirli

Delta İncirli projesi, E-5 üzerinde eski Coca Cola Fabrikası arazisinde inşa edilecek. Delta İncirli projesinde konut, dükkan ve otel alanları olacak...




İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arazisine yapılacak olan  Delta İncirli  projesi,  Delta Proje  İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin arsası İmsa İstanbul Meşrubat Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm A.Ş.'ye ait.


Ocak 2019'da tamamlanması hedeflenen Delta İncirli projesinde 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanı olacak.


Delta İncirli projesinde zemin üstünde ise 2 adeti 5 katlı; 2 adeti 6 katlı olmak üzere toplam 4 adet konut bloğu ve 1 adet 6 katlı otel bloğu planlandı. 


12 bin 624 metrekare alanda inşa edilecek olan Delta İncirli projesinin inşaat alanı 66 bin 407 metrekare. Projede blokların taban alanı 4 bin 981 metrekare olarak belirlendi. 


Delta İncirli projesindef 516 araç kapasiteli otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar yer alıyor. 


E-5 karayolu üzerinde yer alan Delta İncirli projesi, Özel JFK Hastanesi'nin hemen karşısında kalıyor. 


Delta İncirli: Bahçelievler Eski Coca Cola Fabrikası arazisine yeni proje!


Tel: 0212 558 36 36

Web: http://deltayatirimholding.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön