20 / 04 / 2024

Delta İncirli teslim tarihi!

Delta İncirli teslim tarihi!

Firma: Delta Proje

Proje: Delta İncirli

Delta Proje İnşaat imzası taşıyan Delta İncirli Evleri projesi, İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arsası üzerinde hayata geçiriliyor...



Delta İncirli projesi, 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanından oluşuyor.  Delta İncirli  Evleri İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arazisi üzerine yapılacak


Delta Proje İnşaat imzasıyla yükselecek Delta İncirli projesinin arsası İmsa İstanbul Meşrubat Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm A.Ş.'ye ait.


Delta İncirli Bahçelievler projesi zemin üstünde ise 2 adeti 5 katlı; 2 adeti 6 katlı olmak üzere toplam 4 adet konut bloğu ve 1 adet 6 katlı otel bloğu olarak planlanıyor.  


Bahçelievler Delta İncirli projesinin inşaat alanı 66 bin 407 metrekare olarak belirlenirken projenin arsa alanı 12 bin 624 metrekare olarak belirlendi. Projede blokların taban alanı ise 4 bin 981 metrekare. 


Delta İncirli projesinde 516 araç kapasiteli otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanı gibi olanaklar olacak. 


Delta İncirli teslim tarihi!


Delta İncirli teslim tarihi Ocak 2019 olarak belirlendi. E-5 karayolu üzerinde yer alan Delta İncirli projesi, Özel JFK Hastanesi'nin hemen karşısında hayata geçiriliyor.  


Tel: 0212 558 36 36

Web: http://deltayatirimholding.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön