23 / 04 / 2024

Delta Luxury ne zaman teslim?

Delta Luxury ne zaman teslim?

Firma: Delta Şirketler Grubu

Proje: Delta Luxury

Delta Luxury ne zaman teslim? sorusuna cevabı haberimizde bulabilirsiniz. Yüzde 15 peşinatın ödendiği Beylikdüzü Delta Luxury Evleri fiyat listesi 89 bin liradan başlangıç gösteriliyor...




İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü - Esenyurt bölgesinde inşa edilen  Delta Luxury  projesi  Delta Şirketler Grubu  tarafından hayata geçiriliyor. Delta Luxury Beylikdüzü projesi tek blok olarak yükseliyor.


Beylikdüzü Delta Luxury Evleri satılık stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Beylikdüzü Delta Luxury satış ofisi ile 444 4 342 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz.


Beylikdüzü Delta Luxury fiyatları 89 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Delta Luxury Evleri U şeklinde bir mimariye sahip. Delta Luxury Beylikdüzü projesi 187 adet konut ve 13 ticari birimden meydana geliyor.



Delta Luxury ne zaman teslim?


Delta Luxury ne zaman teslim?


Delta Luxury ne zaman teslim?


Beylikdüzü Delta Luxury Evleri'nde daireler 44 metrekareden başlayarak değişen büyüklüklere sahip. Delta Luxury Evleri Beylikdüzü'nde Carrefour'un arka tarafında inşa ediliyor.


Delta Luxury Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında yüzde 15 peşinat ödemesinden sonra kalan tutar için ister banka kredisi kullanarak, ister firma bünyesinde ödeme seçeneği sunuluyor.


Delta Luxury ne zaman teslim sorusu 2014 Aralık olarak cevaplandırılıyor. Beylikdüzü Delta Luxury daire fiyatları stüdyolarda 89 bin liradan, 1+1 dairelerde 155 bin liradan, 2+1'lerde 175 bin liradan başlayarak değişiyor.


Delta Luxury Beylikdüzü iletişim

Telefon: 444 4 342

Web adresi: www.deltada.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön